STOP ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ

 

ΤΟΥ ΑΡΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

 

PANIG

 

 

Ο ΑΟ Χαϊδαρίου ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α΄ Αθήνας, καθώς η ομάδα της πόλης μας κέρδισε δίκαια εντός έδρας με 2-1 τον πρωτοπόρο Άρη Πετρούπολης, υποχρεώνοντας τον στην πρώτη του ήττα στην φετινή περίοδο (2017-2018).
Οι παίκτες του Γιώργου Κιούρκου μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και έδειξαν μεγαλύτερη… δίψα για να φτάσουν στο νικηφόρο αποτέλεσμα. Μόλις στο 5΄ ο Θωμάς Μουρεζίνης επωφελήθηκε το λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων και με σουτ σημείωσε το 1-0. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πατάνε καλύτερα στο γήπεδο και στο 23΄ ο Σπυρόπουλος, σε μία φάση όπου ο ΑΟΧ πίεζε ψηλά, «έκλεψε» την μπάλα, την «έσπασε» στον Γρηγόρη Ρούπι, ο οποίος με περίτεχνη ενέργεια ξέφυγε… «ταλαιπωρώντας» τον αντίπαλο αμυντικό και με ωραίο διαγώνιο σουτ πέτυχε το 2-0. Στο 30΄ και ενώ έπειτα από πολύ ώρα ο Άρης Πετρούπολης επισκέφθηκε την περιοχή του ΑΟΧ, ο Τσάτσα πρόλαβε και «τσίμπησε» την μπάλα από τον Σπυρόπουλο - που είχε γυρίσει για να μαρκάρει - με τον παίκτη του Χαϊδαρίου να ανατρέπει τον αντίπαλο του. Πέναλτι και ο Θανόπουλος σημαδεύοντας εύστοχα μείωσε σε 2-1. Παρά την αλλαγή στο σκορ, η εικόνα του αγώνα συνεχίστηκε στο ίδιο τέμπο, με το Χαϊδάρι να ελέγχει τους άξονες και να μην δίνει την ευκαιρία στον Άρη Πετρούπολης να αντιδράσει. Κάλλιστα η ομάδα της πόλης μας θα μπορούσε να είχε σκοράρει και πάλι, αλλά οι ευκαιρίες της δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ.
Στην επανάληψη ο Άρης Πετρούπολης σαφώς είχε καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο από ότι έδειξε στο α΄ ημίχρονο, χωρίς, όμως, αυτό να σημαίνει ότι ανάγκασε τους γηπεδούχους να οπισθοχωρήσουν μαζικά, αλλά αντίθετα οι παίκτες του ΑΟΧ είχαν στηθεί έξυπνα, έπαιζαν παιχνίδι αναμονής και ήταν πάλι αυτοί που είχαν ευκαιρίες για να αυξήσουν τον δείκτη του σκορ. Τελικό σκορ 2-1 και δίκαιη νίκη για τον ΑΟ Χαϊδαρίου επί του φιλόδοξου Άρη Πετρούπολης. Έπειτα από 11 αγωνιστικές ο ΑΟ Χαϊδαρίου είναι στην 7η θέση με 15 βαθμούς έχοντας 4 νίκες, 3 ισοπαλίες, 4 ήττες και τέρματα 16-13.


ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Mίχος, Χαλικιάς (79΄ λ.τ. Μπακάμης), Κωνσταντίνου, Γκουντελίτσας, Γιαννουλάκης, Παππάς (79΄ Καμπεράι), Δράμι (58΄ Σκαραμάγκος), Χριστούλης, Ρούπι (83΄ Κοπανάς), Μουρεζίνης, Σπυρόπουλος.


ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Τζαφάι, Λάπα, Γαλανόπουλος (26΄ Ζουζουλής) Βασιλάκος, Παπαπαναγιώτου, Ζήκος (85΄ Τσομπανίδης), Κυριαζής, Γκουτσούλας, Κατσής (46΄ Παούρης), Θανόπουλος (60΄ Σιδέρης), Τσάτσα.


 Φωτοφραφία σημερινού αγώνα, από την Έφη Αγελαδέλη – Παπουτσάκη (Ο Μουρεζίνης πανηγυρίζει το 1ο γκολ του ΑΟ Χαϊδαρίου).