ΠΡΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΛΥΣΗ ΔΙΑΜΑΝΤΗ

 

Ο ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ

 

DIAMANTIS OK

 

 

Εκτός συγκλονιστικής εξέλιξης, ο Δημήτρης Διαμάντης (φώτο) θα εκτελέσει χρέη προπονητή – σε συνεργασία με τον γυμναστή Βασίλη Δερμάτη – στο Σαββατιάτικο εντός έδρας αγώνα του ΑΟ Χαϊδαρίου με το Περιστέρι για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ.
Ο Δημήτρης Διαμάντης, βετεράνος παίκτης της ομάδας και μία από τις πιο λαμπρές ποδοσφαιρικές μορφές της σύγχρονης ιστορίας του συλλόγου, όπου παραμένει μέλος της μεγάλης οικογένειας του ΑΟΧ είτε ως προπονητής τμημάτων υποδομής, είτε από το πόστο του Γεν. Αρχηγού, έχει κληθεί από την διοίκηση να καλύψει προσωρινά την θέση, έπειτα από το διαζύγιο με τον Γιώργο Κιούρκο.
Ο Πρόεδρος κ. Σωτήρης Παπαϊωάννου και οι συνεργάτες του, έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές με προπονητές, αλλά μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης, δεν είχε ανακοινωθεί κάτι επίσημο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να υπάρξει εξέλιξη και αύριο Πέμπτη. Με τα δεδομένα που υπάρχουν, ο ΑΟΧ θα παραταχθεί το Σάββατο έχοντας στον πάγκο τους Διαμάντη και Δερμάτη, ο νέος προπονητής σε ένα τέτοιο σενάριο θα δει μάλλον από την εξέδρα την ομάδα και άρα θα προπονήσει τους παίκτες από την ερχόμενη Δευτέρα. Εκτός, όπως είπαμε, αν υπάρχει εξέλιξη μέχρι την Πέμπτη και ο νέος τεχνικός δεχθεί, να πάρει αμέσως το… βάπτισμα!
Για την ιστορία πάντως, επί θητείας του Σωτήρη Παπαϊωάννου στην Προεδρία, είναι η πρώτη αλλαγή προπονητή. Ο Γιώργος Κιούρκος μέχρι την λήξη της συνεργασίας του την περασμένη Δευτέρα, κάθισε στον πάγκο του ΑΟ Χαϊδαρίου, σχεδόν 14 ½ μήνες και μέσα σε αυτό το διάστημα κοουτσάρισε την ομάδα της πόλης μας σε 38 παιχνίδια καταγράφοντας 15 νίκες, 8 ισοπαλίες και 15 ήττες.
Ο Κιούρκος, που είχε διαδεχθεί τον Άγγελο Πυρένη (ο Κορυδαλλιώτης τεχνικός κάθισε στον πάγκο του ΑΟΧ για 22 παιχνίδια και κατέγραψε 6 νίκες, 4 ισοπαλίες, 12 ήττες), στις 12 Δεκεμβρίου 2016 μετά την ήττα από τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου με 4-0, κοουτσάρισε για πρώτη φορά το Χαϊδάρι την 14η αγωνιστική (17-12-2016) της σεζόν 2016-2017, όπου η ομάδα της πόλης μας κέρδισε με 1-0, ενώ τελευταίος του αγώνας ήταν αυτός της περασμένης Κυριακής, όπου στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής (25 – 2 – 2018) της σεζόν 2017-2018, ο ΑΟΧ ηττήθηκε με 1-0 στην Ηλιούπολη από την ομώνυμη ομάδα, με γκολ του πρώην παίκτη του, Βαγγέλη Σακελλαρίου.