ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΧΑΤΖΗ Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

arxtass

 

 

Μετά από εννέα (9) σεζόν στην Γ΄ κατηγορία της Αθήνας, ο Διαγόρας Αιγάλεω την σεζόν 2022-2023 που ολοκληρώθηκε, πανηγύρισε την πολυπόθητη άνοδο, και τη νέα αγωνιστική χρονιά 2023-2024 θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΑ, εκεί όπου έπαιξε για τελευταία φορά την περίοδο 2013-2014.

Σίγουρα μεγάλη επιτυχία για την ομάδα της πόλης μας, ένα σωματείο, που έλκει την καταγωγή του από το νησί της Κύθνου, ενώνοντας τον κυκλαδίτικο τόπο με την πόλη μας το Αιγάλεω. Μια ομάδα, η οποία μάλιστα την σεζόν 1979-1980, είχε λάβει μέρος στο Εθνικό Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα της ΕΠΟ (προπομπός της Γ΄ και Δ΄ Εθνικής).

Η αθλητική οικογένεια, όμως, του Διαγόρα Αιγάλεω, υπό την διοίκηση και Προεδρία του σύγχρονου ευεργέτη και στυλοβάτη της, κ. Γιαννούλη Καλλίλα, δεν ξεχνά, αυτούς που τα προηγούμενα δύσκολα χρόνια στην Γ΄ ΕΠΣΑ, βρέθηκαν στις επάλξεις του συλλόγου.

Μία τέτοια περίπτωση, αυτή του συμπολίτη μας, προπονητή, κ. Τάσου Χατζή, ο οποίος για αρκετές σεζόν ήταν τεχνικός της ομάδας, σε καλές, αλλά και δύσκολες στιγμές, ενώ, επίσης, μετείχε ανά περιόδους και στα προπονητικά τιμ των ακαδημιών. Δηλαδή, εκεί όπου ο Διαγόρας Αιγάλεω χρειαζόταν αληθινή στελέχωση και υποστήριξη.

Αυτή την πολυετή προσφορά του, ο σύλλογος του Διαγόρα Αιγάλεω αναγνώρισε στο πρόσωπο του κ. Τάσου Χατζή, και πριν από λίγα 24ωρα τον τίμησε σε μία σεμνή τελετή στα γραφεία του σωματείου στο ΔΑΚ Αιγάλεω, όπου εκ μέρους του Προέδρου κ. Γιαννούλη Καλλίλα, ο Γενικός Διευθυντής κ. Στέλιος Γιάκας επέδωσε τιμητική πλακέτα στον κ. Τάσο Χατζή.

 

* Στην κεντρική φώτο, αριστερά ο Τάσος Χατζής και δεξιά ο Στέλιος Γιάκας

 

 

GONXYLO

 

 

EF26

 

 

 

 

Ο ΤΑΣΟΣ ΧΑΤΖΗΣ

 

 

MESSXATZ

Ο Τάσος Χατζής, που έχει γεννηθεί στις 4 Απριλίου 1976, και είναι στέλεχος Φαρμακοβιομηχανίας, είναι κάτοχος διπλώματος προπονητή επιπέδου UEFA C.

Ως ποδοσφαιριστής, ξεκίνησε από τον Παμπαιανικό και αγωνίστηκε επίσης σε Κορωπί, Παλλαυρεωτικό, Εθνικό Ν. Μάκρης και Ατλαντίδα.

Με την μετεγκατάσταση του από την Παιανία, στην πόλη μας το Αιγάλεω, το 2010, και για τέσσερις (4) σεζόν έως την περίοδο 2013-2014, διετέλεσε βοηθός προπονητή του Γιώργου Φίλιππα στο ανδρικό τμήμα του Διαγόρα Αιγάλεω σε Β΄ και Γ΄ ΕΠΣΑ. Παράλληλα, από το 2010, αναλάμβανε και τεχνικό πόστο στις ακαδημίες του συλλόγου, έργο που επιτέλεσε με συνέπεια για 12 χρόνια.

Τον Ιούνιο του 2014 ανέλαβε ως πρώτος προπονητής το ανδρικό τμήμα του Διαγόρα Αιγάλεω και κάθισε στον πάγκο στα πρωταθλήματα τη Γ΄ ΕΠΣΑ με την ομάδα της πόλης μας, για πέντε (5) συνεχείς σεζόν, έως το 2019, ενώ όποτε χρειάστηκε μέχρι το 2021 και σε ειδικές συνθήκες, αναλάμβανε καθήκοντα υπηρεσιακού προπονητή.

Σε επίπεδο ακαδημιών, παράλληλα, έχει συνεργαστεί, με τους συλλόγους, του Παλλαυρεωτικού, του Κορωπίου, τις Ακαδημίες ΡΟΤΣΑ, ενώ από την σεζόν 2021-2022 ανήκει και στο τεχνικό τιμ των υποδομών του ΠΑΟ Κορωπίου.

 

 

EF26

 

 

GONXYLO