Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

στο 2ο δημοτικό σχολείο Αιγάλεω

 

VIRGINIA ARX

 

Σε κλίμα όμορφο, οικείο και ζεστό , το σχολείο μας, 2ο δημοτικό Αιγάλεω, έβαλε τα γιορτινά του και υποδέχτηκε μαθητές, γονείς και πολλούς φίλους στο Χριστουγεννιάτικο παζάρι και σειρά εκδηλώσεων που διοργανώθηκαν στα πλαίσια αυτού με μεγάλη επιτυχία, την Παρασκευή και το Σάββατο 8 & 9/12 !
Την Παρασκευή το αμφιθέατρο του σχολείου μας γέμισε ασφυκτικά με μαθητές κάθε ηλικίας που ήρθαν να παρακολουθήσουν μια παιδική ταινία, αφού πρώτα είχαν στολίσει το μεγάλο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στον χώρο υποδοχής του σχολείου μας. Ακολούθησαν τα χορευτικά τμήματα των παιδιών που τα απολαύσαμε σε παραδοσιακούς Χριστουγεννιάτικους χορούς και σε μοντέρνους ρυθμούς!
Το Σάββατο απολαύσαμε τα "μεγάλα παιδιά" σε φιλικό αγώνα Μπάσκετ ενηλίκων στο προαύλιο του σχολείου, στον οποίο συμμετείχαν ομάδες γονιών μαζί με τον δάσκαλο μας κο Δημήτρη Δέτση και τον Διευθυντή του σχολείου μας κο Ανδρέα Δούμα, ενώ μια μεγάλη ψησταριά είχε ήδη στηθεί και τα κάρβουνα είχαν ανάψει...
Ανταλλάξαμε ευχές όλοι μαζί μια παρέα και χαρήκαμε την όμορφη μέρα με κρασάκι και παραδοσιακό τσιμπούσι...

Γονείς, εκπαιδευτικοί και οι φίλοι του σχολείου, στήριξαν έμπρακτα και με πολύ αγάπη την προσπάθεια του Συλλόγου Γονέων !!! Ειδική μνεία στις δασκάλες του σχολείου μας που συνεισέφεραν τόσο στην δημιουργία όσο και στο στήσιμο του παζαριού, στις μαμάδες του σχολείου μας που επίσης εμπλούτισαν την γκάμα μας με χειροποίητα είδη και βοήθησαν πολύ , στους γονείς και φίλους μπαμπάδες που συμμετείχαν στις ομάδες μπάσκετ και φυσικά τον Διευθυντή του σχολείου κ. Ανδρέα Δούμα που είναι πάντα δίπλα μας, πολύτιμος αρωγός σε κάθε προσπάθειά μας ! !
Τις εκδηλώσεις μας επίσης επισκέφτηκαν και τους ευχαριστούμε πολύ γι αυτό, οι Αντιδήμαρχοι Παιδείας κα Χριστόγλου, Καθαριότητας κο Νικητάκης, Πρασίνου κος Φίλης , ο δημοτικός σύμβουλος και αγαπητός φίλος Γιάννης Αγαπίου, από την Ένωση Γονέων Αιγάλεω, η Γραμματέας Θεοδώρα Σιδηροπούλου, ο ταμίας Βασίλης Ιατρίδης και ο Ειδ. Γραμματέας Δημήτρης Κουτσομπόλης.

Καλές γιορτές, με υγεία και αγάπη για όλο τον κόσμο!

 

Για το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων

Ο Πρόεδρος Λάζαρος Ζήκος

Η Γραμματέας Βιργινία Γεωργοπάνου

 

VIRGINIA 1

 

VIRGINIA 2

 

VIRGINIA 3

 

VIRGINIA 4

 

VIRGINIA 5

 

VIRGINIA 6

 

VIRGINIA 7

 

VIRGINIA 8

 

VIRGINIA 9

 

VIRGINIA 10

 

VIRGINIA 14

 

VIRGINIA 16

 

VIRGINIA 17

 

VIRGINIA 19

 

VIRGINIA 24

 

VIRGINIA 28

 

VIRGINIA 34

 

VIRGINIA 38