Ο ΜΠΑΤΗΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

ΥΠ. ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

 

BATARX

 

 

Έναν πρωταθλητή πρόσθεσε στο ψηφοδέλτιο του ενόψει των επικείμενων δημοτικών εκλογών του Μαίου ο Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας κ. Θεόδωρος Βασιλάκος (Επικεφαλής του συνδυασμού «ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ Όλοι μια γειτονιά»). Ο 27χρονος συμπολίτης μας ποδοσφαιριστής Αλέξανδρος Μπατής (δεξιά φώτο), που πριν από λίγες μέρες πανηγύρισε… μαθηματικά την άνοδο της ομάδας του, του Αιγάλεω στην Β΄ Εθνική και την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, έχει γεννηθεί, μεγαλώσει, ζει και εργάζεται στην Αγία Βαρβάρα.
Ο Αλέξανδρος Μπατής γεννήθηκε στις 27-7-1992 και σε ηλικία 12 ετών το 2004 έγινε μέλος των ακαδημιών του ΑΟ Χαϊδαρίου. Το 2009-2010 δόθηκε δανεικός στην Αγία Ελεούσα, ενώ την σεζόν 2010-2011 επέστρεψε στο Χαϊδάρι και πήρε συμμετοχές στην Δ΄ Εθνική. Από την επόμενη σεζόν (2011) ως και τον Ιανουάριο του 2016 ο ταλαντούχος αμυντικός χαφ (παίζει και ως στόπερ) ήταν αναντικατάστατο στέλεχος της ενδεκάδας του ΑΟΧ (φορώντας μάλιστα και το περιβραχιόνιο του αρχηγού), ενώ στις 18 Ιανουαρίου 2016 ο τότε Πρόεδρος του Κερατσινίου Γιάννης Αραβαντινός (ο γνωστός σωφρονιστικός υπάλληλος) κατέθεσε πολύ δυνατή οικονομική πρόταση στο Χαϊδάρι και ο παίκτης έπαιξε με το ιστορικό Κερατσίνι στις εθνικές κατηγορίες. Η συνέχεια του ήταν επιπλέον ανοδική, καθώς το περασμένο καλοκαίρι του 2018, το Αιγάλεω τον πήρε στις τάξεις του, όπου ο Αλέξανδρος έγινε βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος, πανηγυρίζοντας όπως είπαμε παραπάνω, πριν λίγες μέρες την άνοδο και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Πλέον συστρατεύεται με τον Θοδωρή Βασιλάκο (φώτο αριστερά) και μπαίνει και αυτός στην μάχη της τοπικής αυτοδιοίκησης στην Αγία Βαρβάρα. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι στο Αιγάλεω πριν 3,5 χρόνια έπαιξε ποδόσφαιρο ο γιος του Θεόδωρου Βασιλάκου, Παναγιώτης.


 Μαζί με τον Αλέξανδρο Μπατή, ο Θεόδωρος Βασιλάκος ανακοίνωσε την υποψηφιότητα με τον συνδυασμό του και ενός ακόμη νεαρού ενεργού συμπολίτη μας, του Μανώλη Γεωργά.

 

 

kAIS