ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΛΗΡΩΣΗ

Ο Κ. ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

& Α΄ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ Ο Χ. ΞΕΖΩΝΑΚΗΣ

…ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΟΤΙ ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΑΝ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ

 

…Θρίλερ, έχουμε από την 8η Οκτωβρίου 2023, όταν διεξήχθη ο α΄ γύρος των δημοτικών εκλογών στην πόλη μας το Αιγάλεω, και ειδικά στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» του νέου Δημάρχου κ. Λάμπρου Σκλαβούνου, καθώς υπήρχε… συνωστισμός στις τελευταίες εκλόγιμες θέσεις των Δημοτικών Συμβούλων, αλλά και σε αυτές που ακολουθούσαν, των πρώτων αναπληρωματικών, μέχρι και να βγουν τα τελικά νόμιμα και επικυρωμένα αποτελέσματα από το Πρωτοδικείο Αθηνών.

Σύμφωνα με το Πρωτοδικείο, στην 21η εκλόγιμη, θέση, ισοψήφισαν οι κ.κ. Κώστας Κοσμίδης, Χαρίλαος (Χάρης) Ξεζωνάκης, με 366 σταυρούς. Σύμφωνα με τον κανονισμό, ακολούθησε κλήρωση, όπου τυχερός στάθηκε ο κ. Κωνσταντίνος Κοσμίδης και εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος, ενώ άτυχος στην κλήρωση στάθηκε ο κ. Χάρης Ξεζωνάκης, που πλέον είναι πρώτος Αναπληρωματικός (Α΄ Επιλαχόντας).

 

Μετά την ανακοίνωση και της κλήρωσης, όπου επικυρώθηκαν και όλα τα αποτελέσματα από το Πρωτοδικείο, υπάρχει εύλογο χρονικό διάστημα 10 ημέρων, όπου μπορεί να κατατεθούν αιτήματα επανακαταμετρήσεων και ενστάσεων, από αναπληρωματικούς.

Ειδικά στον συνδυασμό «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» του Λάμπρου Σκλαβούνου, όπως γράψαμε και πιο πριν, μεταξύ των αναπληρωματικών και κοντά στην εκλόγιμη 21η θέση, υπάρχει… φοβερός συνωστισμός. Για την ιστορία, μετά τους Κοσμίδη και Ξεζωνάκη, που έχουν 366 σταυρούς, ακολουθούν οι Ρέντζιος (365), Σιδηροπούλου (364), Ανδριανού (362), Κοκάκης (362), Ρόζη (361), κτλ.

 

…Κυκλοφορεί ότι έχουν γίνει αιτήματα επανακαταμετρήσεων, όπως και υποβολή ενστάσεων.