ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΣ

ΓΙΑ ΝΕΟ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

 

Όπως έχει αποφασιστεί και αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα τις επόμενες μέρες, η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Αιγάλεω, κ. Λάμπρου Σκλαβούνου και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Αιγάλεω για την δημοτική θητεία 2024-2028, θα γίνει στις 17 Δεκεμβρίου 2023.

Ο Λάμπρος Σκλαβούνος, όλο αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, συναντά τους Δημοτικούς Συμβούλους του, ενημερώνεται και ενημερώνει, σχεδιάζει και όλα θα ανακοινωθούν, σχετικά και με τις θέσεις, Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδημάρχων και άλλων καίριων πόστων (Εντεταλμένων, Επιτροπών), κ.α., εντός του Δεκεμβρίου, έτσι ώστε να αναλάβουν την 1/1/2024.

Από εκεί και πέρα, αλλαγή ως είθισται – όταν αλλάζει ο Δήμαρχος - θα έχουμε και στην θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Αιγάλεω. Ο νέος Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Λάμπρος Σκλαβούνος, έχει ήδη επαφές για αυτό το θέμα, και σύμφωνα με σενάρια που κυκλοφορούν, υποψήφιοι φέρονται να είναι για αυτή την θέση, ο νυν Γενικός Γραμματέας Δήμου Νέας Σμύρνης, κ. Μιχάλης Χρηστάκης και ο νυν Γενικός Γραμματέας του Δήμου Καλλιθέας, κ. Νίκος Νικολακόπουλος.

Ο κ. Μιχάλης Χρηστάκης είναι Δρ. Διεθνολόγος, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης, έχει διατελέσει Γενικός Γραμματέας στους Δήμους Αμαρουσίου, Διονύσου, ενώ από το 2017 κατέχει αυτή την θέση στον Δήμο Νέας Σμύρνης.

Ο κ. Νίκος Νικολακόπουλος, είναι Οικονομολόγος με Ειδίκευση στα Τεχνο ‐ Οικονομικά  Συστήματα & Διοίκηση Συστημάτων Παραγωγής, Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης “Κλεισθένης”, Αν. μέλος του ΕΚΚΔΑ (Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης) και νυν Γενικός Γραμματέας του Δήμου Καλλιθέας.

Ο κ. Νικολακόπουλος, φέρεται, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ως ο επικρατέστερος για να αναλάβει Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αιγάλεω, εκτός και αν υπάρχει και κάποια άλλη περίπτωση, που έχει στον σχεδιασμό του ο νέος Δήμαρχος Αιγάλεω (2024-2028) κ. Λάμπρος Σκλαβούνος.