ΣΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ Ο ΜΠΙΡΜΠΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΔΕ

Αντιπροσωπεία της ΚΕΔΕ που την αποτελούσαν ο πρόεδρος της Ένωσης και δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ο Α' αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Πύλου - Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης, ο δήμαρχος Νεάπολης - Συκεών - Θεσσαλονίκης Σίμος Δανιηλίδης και ο δήμαρχος Αιγάλεω Δημήτρης Μπίρμπας, συναντήθηκε -μεταξύ άλλων- με τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας στα γραφεία του ΚΚΕ στη Βουλή. 

Στη συνάντηση, οι εκπρόσωποι της ΚΕΔΕ διατύπωσαν την αντίθεσή τους στην ΠΝΠ της κυβέρνησης, που δεσμεύει τα ταμειακά διαθέσιμα των δήμων τους και φέρνει συνολικά δήμους και δημότες προ τετελεσμένων γεγονότων.

Από τη μεριά του, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ εξέφρασε για μια ακόμα φορά την καταδίκη του ΚΚΕ στην ΠΝΠ, που πλήττει τα λαϊκά στρώματα. Όσον αφορά τις επιπτώσεις της σε δήμους και περιφέρειες, η πράξη αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει την πορεία μετατροπής δήμων και περιφερειών σε τμήμα της κεντρικής κρατικής διοίκησης.

Ενημέρωσε επίσης ότι το ΚΚΕ έχει ήδη ζητήσει ονομαστική ψηφοφορία, προκειμένου ο κάθε βουλευτής να αναλάβει τις ευθύνες του.

[πηγη: 902.gr]