Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΓΙΑΡΕΝΤΗ – ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ

 

ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

ARXDESP

 

 

Η συνέπεια, η αξιοπρέπεια, η δυναμική, αλλά και η μαχητικότητα, είναι στοιχεία που διακρίνουν την συμπολίτισσα μας κ. Δέσποινα Γιαρέντη – Προκοπίου, η οποία είναι νυν Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας Αιγάλεω και παράλληλα η μοναδική υποψήφια για την Προεδρία στις εσωκομματικές εκλογές της Τοπικής Οργάνωσης, που θα διεξαχθούν στις 24 Οκτωβρίου 2021.

Η Δέσποινα Γιαρέντη – Προκοπίου, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη μας το Αιγάλεω, από γονείς με καταγωγή από τη Μικρά Ασία και την Κωνσταντινούπολη. Τελείωσε το 1ο Λύκειο Αιγάλεω και φοίτησε στη Γαλλική Ακαδημία. Είναι παντρεμένη με τον κ. Γιάννη Γιαρέντη και έχουν δύο παιδιά, την Άννα – Μαρία, Αρχιτέκτονα και τον Κωνσταντίνο, Πολιτικό Επιστήμονα και Ιστορικό, ο οποίος υπηρετεί την πατρίδα στο ένδοξο ελληνικό ναυτικό.

Από τα εφηβικά της χρόνια οργανώθηκε στην ΟΝΝΕΔ Αιγάλεω έχοντας αναλάβει την ευθύνη των νέων γυναικών στην τοπική επιτροπή. Με συνεχή αγωνιστική παρουσία αρχικά στην Τ.Ε της ΝΔ Ιεράπολης και μετά στη ΔΗΜ.ΤΟ Αιγάλεω ως υπεύθυνη γυναικών και Γενικός Γραμματέας. Διετέλεσε υπεύθυνη γυναικών στη Β8 ΝΟ.Δ.Ε Αιγάλεω. Ασχολείται με την Τοπική Αυτοδιοίκηση μέσω των συνοικιακών συμβουλίων το 1980. Το 2010 θέτει υποψηφιότητα στις Περιφερειακές εκλογές με τον Βασίλη Κικίλια και το 2014 με τον Γιώργο Κουμουτσάκο, ενώ το 2019 ήταν υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό του νυν Δημάρχου Αιγάλεω, κ. Γιάννη Γκίκα. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος το 2010, του πολιτιστικού συλλόγου «ΕΣΘΗΣ», έχοντας διατελέσει και Πρόεδρος, σύλλογος με σημαντική φιλανθρωπική δράση κατά την περίοδο της κρίσης, που βίωσε η χώρα μας.

Σε μήνυμα της η κ. Δέσποινα Γιαρέντη – Προκοπίου, επεσήμανε: «Είναι μεγάλη τιμή να σε εκλέγουν οι συμπολίτες σου, αλλά είναι επίσης τιμή να σε επιλέγει το κόμμα το οποίο υπηρετείς για να ηγηθείς της τοπικής του οργάνωσης. Εδώ και δύο χρόνια προσπαθούμε με μια ομάδα εκλεκτών συμπολιτών μας, μέσα σε αντίξοες συνθήκες για το καλύτερο. Ελπίζω, εύχομαι και υπόσχομαι να συνεχίσουμε, με την βοήθεια των φίλων της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης της ΝΔ, να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τις αξίες και τις αρχές μας».

 

ΤΟ ΠΛΗΡΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ

Η κ. Δέσποινα Γιαρέντη – Προκοπίου είναι υποψήφια για την Προεδρία, ενώ όσο αφορά τα μέλη που θα διεκδικήσουν την εκλογή τους, είναι τα εξής:

Παναγιώτης Στεφανόπουλος

 

Παναγιώτης Αντωνέλος

 

Θανάσης Καρυώτης

 

Στέφανος Σπανέας

 

Στυλιανός Ψώνης

 

Μαρία Γλυνού

 

Κατερίνα Κιουλάνη

 

Σταυρούλα Σολωμάκου

 

Ελπίδα Τσουκιά

 

 

AKMONSA