ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ

Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΟΥΡΤΖΙΔΗ

ΚΑΤΑ ΔΡΟΥΛΙΑ

 

 


Σε σχετική ανάρτηση που έκανε σήμερα ο γνωστός Χαϊδαριώτης δημοσιογράφος και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του κ. Βαγγέλη Ντηνιακού, κ. Πάρις Κουρτζίδης – και άμεσα ενδιαφερόμενος – πληροφορηθήκαμε ότι απορρίφθηκε η ένσταση του κατά του υποψηφίου Δημάρχου κ. Ηρακλή Δρούλια.
Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την ενημέρωση από τον κ. Κουρτζίδη, το Τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών, στο οποίο είχε προσφύγει ο εν λόγω συμπολίτης μας, απέρριψε τελικά την ένσταση που είχε υποβάλλει κατά του συνδυασμού "Όραμα Δημιουργίας – Ηρακλής Δρούλιας".

Ο κ. Κουρτζίδης στο σκεπτικό της ένστασης του έκανε λόγο για κώλυμα του επικεφαλής του συνδυασμού κ. Ηρακλή Δρούλια και υποψηφίου για τη θέση του Δημάρχου, καθώς όπως υποστήριζε ήταν συγχρόνως Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος σε ΔΕΚΟ ("Κτιριακές Υποδομές ΑΕ").
Ο κ. Κουρτζίδης σύμφωνα με τα όσα υποστήριζε, ζητούσε την επανάληψη των Δημοτικών Εκλογών στο Χαϊδάρι, καθώς το ποσοστό που είχε πάρει ο συνδυασμός του Ηρακλή Δρούλια στον α΄ γύρο δεν ήταν αμελητέο και σε ενδεχόμενη επανάληψη της εκλογικής διαδικασίας θα υπήρχε ανατροπή του αποτελέσματος.
Τελικά, η ένσταση απορρίφθηκε,…3ο γύρο εκλογών δεν θα έχουμε στο Χαϊδάρι, ενώ ούτε ο κ. Δρούλιας εξέπεσε από την «καρέκλα» του Δημοτικού Συμβούλου και προφανώς η ζωή συνεχίζεται στην πόλη μας…
Πάντως είμαστε εν αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης της απόφασης του αρμοδίου δικαστηρίου και κατόπιν ο κ. Κουρτζίδης θα επανέλθει με ολοκληρωμένη τοποθέτηση.


Πιο συγκεκριμένα στην ανάρτηση του ο κ. Κουρτζίδης σημειώνει τα εξής:

«Δεν θα έχουμε επαναληπτικές εκλογές στο δήμο Χαϊδαρίου!!! ΚΛΑΣΣΙΚΑ, εικονογραφημένα... Ο κύβος ερρίφθη!!! Το τριμελές διοικητικό πρωτοδικείο Αθηνών, άργησε (απορίας άξιον γιατί), αλλά επιτέλους απεφάνθη. Η ένσταση, απορρίφθηκε!!! Περισσότερα δεν μπορώ να σχολιάσω, καθώς δεν έχει επίσημα ανακοινωθεί η απόφαση, οπότε δεν γνωρίζω και το σκεπτικό της εισήγησης που έκανε η αρμόδια κυρία Ευαγγελία Χαλάτση. Επομένως, όταν θα ξέρω βασικές λεπτομέρειες, δηλαδή πως και τι ψήφισαν οι κυρίες Φωτεινή Καρβέλα και Ελένη Παπαδάκη (μαζί με την κυρία εισηγήτρια), όπως και τι ακριβώς σημαίνει ο χαρακτηρισμός που δίδουν στην απόφαση (απορριπτική ουσίας), αλλά και γενικά τι λέει το περιεχόμενο της, τότε θα τοποθετηθώ επαρκώς: μία ακόμη και τελευταία φορά για αυτό το ζήτημα!!! Γιατί η ζωή έτσι είναι… και προχωράει!!!
Εξάλλου, αυτό που έμαθα στη ζωή αυτή από σπουδαίους και σοφούς ανθρώπους είναι το ρητό που λέει: "Κάνε το σωστό.... Όχι πρωτίστως γιατί θα καταφέρεις να αλλάξεις τον κόσμο (αν και η ελπίδα πεθαίνει τελευταία…), αλλά τουλάχιστον έτσι δεν θα αφήσεις τον κόσμο να αλλάξει ΕΣΕΝΑ"!!!
ΥΓ: ΚΑΛΗΜΕΡΑ και ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ σας (φίλες, φίλοι και μη…)!!!».