ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ (ΤΡΑΚ CAFÉ) Ο ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

KOSTOPTRAK

 

 

Ανοιχτό διάλογο με όλη την κοινωνία και ιδιαίτερα με τους πολίτες της Δυτικής Αθήνας έχει ο Γραμματέας Επιστημονικών Φορέων της Νέας Δημοκρατίας κ. Νίκος Κωστόπουλος, ο οποίος πριν από λίγα 24ωρα έκανε μία ακόμη επίσκεψη στην πόλη μας το Χαϊδάρι, όπου συνάντησε φίλες, φίλους στο γνωστό ΤΡΑΚ (το) CAFÉ - Στρ. Καραϊσκάκη 47 Χαϊδάρι, τηλ. 210 5819585 – και είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις και να συνομιλήσει μαζί τους.
Ο Νίκος Κωστόπουλος διατηρεί διαύλους επικοινωνίας, τόσο με φορείς, όσο και με τους απλούς πολίτες, προκειμένου να βρίσκεται κοντά στον παλμό των δυτικών προαστίων και να έχει ιδία άποψη και γνώμη για τα τεκταινόμενα.
Μάλιστα πριν από λίγο χρονικό διάστημα ήταν και ο κεντρικός ομιλητής και σε ημερίδα που διοργάνωσε η Δημ. Το. Νέας Δημοκρατίας Χαϊδαρίου - στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου - με θέμα: "Οι Επιστήμονες Στηρίζουν την Αγορά Εργασίας και Συμβάλλουν στην Τοπική Ανάπτυξη". Εκεί, ο Γραμματέας Επιστημονικών Φορέων της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε επισταμένα σε ζητήματα για την εργασία, το πρόβλημα της ανεργίας, το επιστημονικό δυναμικό της χώρας κ.α.
Ο Νίκος Κωστόπουλος γεννήθηκε το 1974 στην Αθήνα, με καταγωγή από την Αρκαδία από τον πατέρα του και τη Μαγνησία από τη μητέρα του.
Το 1992 αποφοίτησε από τη Γερμανική Σχολή Αθηνών και έκανε τις πρώτες του σπουδές στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών όπου και διετέλεσε υπεύθυνος της φοιτητικής παράταξης ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, μέλος του Κεντρικού της Συμβουλίου καθώς και της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Αθηνών. Το ίδιο διάστημα εργάστηκε ως διευθυντικό στέλεχος εμπορικών εταιριών της χώρας μας.
Στη συνέχεια παρακολούθησε σπουδές πολιτικών, οικονομικών και νομικών επιστημών στο Fernuniversitaet Hagen στη Γερμανία. Ο Νίκος υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό από το 2005 έως το 2006 και το 2009 ολοκλήρωσε αριστούχος τις μεταπτυχιακές του σπουδές στη στρατηγική διαχείριση ανθρώπινων πόρων και στη διοίκηση επιχειρήσεων στο Zurich Elite Business School στην Ελβετία, στον τομέα του International Management.
Παράλληλα πάντα με τις σπουδές του, συνέχισε την επαγγελματική του πορεία στον ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Εργάστηκε ως ανώτατο στέλεχος στην εταιρία PLAS με αντικείμενο υπηρεσίες υποστήριξης της επιχειρηματικής ανάπτυξης ελληνικών και διεθνών εταιρειών στη γεωγραφική περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και Ανατολικής Μεσογείου. Στη συνέχεια διετέλεσε αντιπρόεδρος στις εταιρίες PLANET REGIONAL και GOVERPLAN, καθώς και ειδικός σύμβουλος του διοικητικού συμβουλίου της PLANET, της μεγαλύτερης ελληνικής εταιρίας συμβούλων επιχειρήσεων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη με σημαντική εμπειρία στην υλοποίηση σύνθετων τεχνικών και συμβουλευτικών έργων μεγάλης κλίμακας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Το 2007 ανέλαβε διευθύνων σύμβουλος της PLANNER με εστίαση στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε χρηματοδοτήσεις και στη βελτίωση της λειτουργίας επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα. Διετέλεσε ειδικός σύμβουλος του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού για θέματα ανθρώπινου δυναμικού. Σήμερα εργάζεται στη DIALECT TECHNOLOGIES, εταιρεία αιχμής στο χώρο των τηλεπικοινωνιών που παρέχει υπηρεσίες φωνής σε πάνω από 30 χώρες και έχει έδρα στη Νέα Υόρκη, συμμετέχοντας στο γνωμοδοτικό συμβούλιο της.
Το 1998, το 2001 και το 2004 εκλέχθηκε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ, την οποία ως μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου έχει εκπροσωπήσει σε διεθνείς διασκέψεις. Έχοντας πολυετή παρουσία σε θέσεις ευθύνης της Νέας Δημοκρατίας, το 2007 εξελέγη μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, ενώ έχει διατελέσει και Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (Ε.Κ.Α.Β.).

 

KOSTOP1

 

KOSTOP2

 

 

KOSTOP11

 

KOSTOP12

 

KOSTOP13

 

KOSTOP10

 

KOSTOP5

 

KOSTOP4

 

KOSTOP3

 

KOSTOP6

 

KOSTOP7

 

KOSTOP8