ΜΕ ΤΣΙΑΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΦΗΒΙΚΟ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

Ο Βασίλης Τσιάκαλος, ο προπονητής του ανδρικού τμήματος του Αστέρα Χαϊδαρίου στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ, θα είναι ο τεχνικός καθοδηγητής και του νεοσύστατου τμήματος Νέων της ομάδας (Εφηβικό), που θα λάβει μέρος για πρώτη φορά τη νέα αγωνιστική σεζόν (2017-2018) στο επίσημο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ.
Πριν 10 μέρες περίπου, ο Αστέρας Χαϊδαρίου και ο εν λόγω νεαρός προπονητής, είχαν ανανεώσει την συνεργασία τους όσο αφορά το ανδρικό τμήμα. Η διοίκηση του Αστέρα Χαϊδαρίου εκτίμησε το έργο του 31χρονου τεχνικού στην πρώτη παρουσία του συλλόγου σε επίσημο πρωτάθλημα την σεζόν που ολοκληρώθηκε (2016-2017), καθώς η ομάδα της πόλης μας με τον Τσιάκαλο στο «τιμόνι» της, έκανε εξαιρετική χρονιά και τερμάτισε στην ιδιαιτέρως τιμητική 5η θέση του 4ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ. Μάλιστα ο Τσιάκαλος μέσα στο ρόστερ του ανδρικού τμήματος είχε και παιδιά από τις ακαδημίες του σωματείου, ενώ ορισμένοι από αυτούς τους ποδοσφαιριστές έκαναν και τις παρθενικές τους εμφανίσεις στο ανδρικό τμήμα και την Γ΄ ΕΠΣΑ. Ο Τσιάκαλος, όλη την περασμένη σεζόν, παρακολουθούσε και τους αγώνες των μικρών τμημάτων του σωματείου, ενώ παράλληλα είχε και συνεχή συνεργασία με τον Τεχνικό Διευθυντή των ακαδημιών κ. Μάξιμο Κατικαρίδη, για να αξιολογούν τους νεαρούς παίκτες του Αστέρα Χαϊδαρίου.
Μέσα σε αυτό το πλάνο, η διοίκηση εκτίμησε, ότι ο Βασίλης Τσιάκαλος αποτελεί την ενδεδειγμένη λύση για το νεοσυσταθέν εφηβικό τμήμα, ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Γιάννης Αρβανίτης του έκανε την σχετική πρόταση, την οποία αποδέχθηκε αμέσως ο νεαρός προπονητής. Έτσι ο Τσιάκαλος θα έχει από πρώτο χέρι την εικόνα για τους νεαρούς παίκτες της ομάδας, οι οποίοι αναμένεται με την πάροδο του χρόνου να στελεχώσουν το ανδρικό τμήμα.
Να σημειώσουμε ότι ο Βασίλης Τσιάκαλος, πριν τον Αστέρα Χαϊδαρίου, έχει περάσει από τον Κολωνό και την ΑΕ Αιγάλεω ως βοηθός προπονητή, προπονητής στο εφηβικό τμήμα του ΑΟ Αιγάλεω, όπως επίσης και προπονητής στο ανδρικό τμήμα των Λεόντων Καμινίων.
Ήδη ο νεαρός τεχνικός έχει παραδώσει στην διοίκηση το οργανόγραμμα, τόσο για το ανδρικό, όσο και το εφηβικό τμήμα, ενώ παράλληλα «τρέχει» και τον προγραμματισμό του για την προετοιμασία των δύο τμημάτων.
 Στην κεντρική φωτογραφία, αριστερά ο Πρόεδρος του Αστέρα Χαϊδαρίου κ. Γιάννης Αρβανίτης και δεξιά ο Βασίλης Τσιάκαλος, σε στιγμιότυπο από την χειμωνιάτικη εκδήλωση της ομάδας τον Νοέμβριο του 2016.