PIZZA YESS ΚΑΙ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΖΙ!

 

AXILYESS

 

Αποφάσισαν να… παίξουν μαζί, γευστικά, αθλητικά και εμπορικά, η PIZZA YESS και η ομάδα μπάσκετ του Αχιλλέα Χαϊδαρίου, οι οποίοι ανακοίνωσαν εφεξής την συνεργασία τους για την σεζόν 2020-2021.

Πριν λίγες μέρες συναντήθηκαν ο ιδιοκτήτης της PIZZA YESS κ. Χαράλαμπος Κούτρας (αριστερά στην κεντρική φώτο) και ο Πρόεδρος του Αχιλλέα Χαϊδαρίου κ. Γιώργος Μπίσδας (δεξιά στην κεντρική φώτο), ανέπτυξαν φιλοσοφίες, στρατηγικές, βρήκαν κοινή συνισταμένη, και συμφώνησαν, ώστε πλέον, η ανδρική ομάδα, που λαμβάνει μέρος στο πρωτάθλημα της Δ΄ ΕΣΚΑ την σεζόν 2020-2021, να έχει ως χορηγό την εν λόγω επιτυχημένη τοπική χαϊδαριώτικη επιχείρηση.

Ο Αχιλλέας Χαϊδαρίου, με το νέο Πρόεδρο κ. Γιώργο Μπίσδα, αλλά και ένα ικανό ΔΣ, που σχηματίστηκε πριν λίγο χρονικό διάστημα, έχει μπει σε νέα… τροχιά, και… επενδύει στην εξωστρέφεια και τις αμοιβαίες σχέσεις του σωματείου με την τοπική κοινωνία.

Ένας σύλλογος με πάρα πολλά παιδιά στις ακαδημίες του, αλλά και το ανδρικό του τμήμα, που ξεκινάει τη νέα σεζόν το βράδυ της Κυριακής 18 Οκτωβρίου 2020, όπου στην πρεμιέρα της Δ΄ ΕΣΚΑ υποδέχεται στην πόλη μας το Ρουφ.

Η PIZZA YESS, γίνεται όλο και πιο γνωστή, εκτός από την πόλη του Χαϊδαρίου, όπου εδρεύει, και στα όμορα Δυτικά Προάστια της Αγίας Βαρβάρας και του Αιγάλεω (αλλά και στα όρια με Κορυδαλλό και Περιστέρι), όπου έχει επεκτείνει με επιτυχία την διάθεση των προϊόντων της μέσω της υπηρεσίας ντιλίβερι.

Πέρα, όμως, από το καθαρά επιχειρηματικό πλαίσιο, η PIZZA YESS, ενισχύει και την στρατηγική της στο τομέα κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, θέλοντας να συμβάλλει με διάφορους τρόπους στις πόλεις όπου έχει ενεργή παρουσία.

Έτσι, με γνώμονα αυτή την φιλοσοφία η PIZZA YESS και ο ιδιοκτήτης της κ. Μπάμπης Κούτρας, δείχνοντας την «δική τους» ευγνωμοσύνη, αλλά και παράλληλα την εταιρική αλληλεγγύη τους, στηρίζουν θεσμούς, δομές και συλλόγους, που έχουν υγιή πορεία και διαδρομή στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Ήταν ένα ακόμη βήμα αλληλεγγύης του νεαρού Χαϊδαριώτη επιχειρηματία Χαράλαμπου Κούτρα προς την κοινωνία της προαστίων μας και εν προκειμένω προς την αθλητική νεολαία του Χαϊδαρίου, όπου η επιχείρηση του στηρίζει κάθε τι γνήσιο, ενεργό και αληθινό.

 

 

YESSNEW