ΝΟΥΚΑΣ: ΜΑΣ ΑΔΙΚΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

 

 

 

Δηλώσεις στην εφημερίδα μας έκανε ο Γενικός Αρχηγός του Θριάμβου Χαϊδαρίου Γιάννης Νούκας (φώτο) για το χθεσινό εντός έδρας παιχνίδι με τον Θρίαμβο Αθηνών στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ, όπου οι δύο συνονόματοι ήρθαν ισόπαλοι χωρίς σκορ (0-0).
«Μας αδικεί το αποτέλεσμα. Αξίζαμε τη νίκη. Είμαστε καλύτεροι, είχαμε τις ευκαιρίες και νομίζω ότι έπρεπε να μας δοθεί και ένα καταφανέστατο πέναλτι. Δεν θέλω να μιλώ για τη διαιτησία, αλλά αυτή η φάση ήταν πεντακάθαρη στην ανατροπή του Παπαναστασίου. Σε κανένα σημείο του αγώνα οι αντίπαλοι μας δεν επέβαλλαν το παιχνίδι τους και ουσιαστικά δεν κινδυνέψαμε. Ήταν μια καλά στημένη ομάδα ο Θρίαμβος Αθηνών αλλά μέχρι εκεί. Πιστεύω ότι η ομάδα μου άξιζε το κάτι παραπάνω. Αγώνα με αγώνα γινόμαστε καλύτεροι και πιο σοφοί. Συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος και πάμε παρακάτω», τόνισε ο κ. Νούκας.
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι στο χθεσινό παιχνίδι ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου αγωνίστηκε ως εξής: Παπαδιώτης, Ντουλές (90΄ Τσιούλος Γ.), Θανόπουλος, Τσιούλος Π., Χατζής, Μπανιάς, Πατέλης (85΄ Σκεπετάρης), Μπάκας Π. (80΄ Τσαγιάννης), Αποστολόπουλος, Μαστρογιάννης, Παπαναστασίου.