ΝΟΥΚΑΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΟΥΝΗΣ

 

ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΘΡΙΑΜΒΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

 

Με το επιβλητικό 3-0 εκτός έδρας επί του Φωστήρα Ηλιούπολης ξεκίνησε ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του στον 1ο όμιλο της Α΄ Αθήνας. Η νίκη αυτή, όπως και η εν γένει εμφάνιση της ομάδας σε αυτή την πρεμιέρα, «γέμισε» με ικανοποίηση τις τάξεις του σωματείου και «όπλισε» περαιτέρω το ηθικό στο αγωνιστικό τμήμα ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος.
Σε δηλώσεις του ο Αντιπρόεδρος και Γενικός Αρχηγός του σωματείου κ. Γιάννης Νούκας (φώτο δεξιά) ανέφερε τα εξής: «Σίγουρα θέλω να αποδώσω τα εύσημα σε τεχνική ηγεσία και παίκτες, αλλά επιτρέψτε μου να επισημάνω και κάτι άλλο από την συνάντηση της 1ης αγωνιστικής. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους της ομάδας μας, οι οποίοι σε αυτό το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, έδωσαν το παρόν στο γήπεδο της Ηλιούπολης και ενθάρρυναν τους παίκτες μας. Για μένα αυτό το γεγονός ήταν συγκινητικό και ελπίζω όλοι οι συμπολίτες μας φίλαθλοι να αγκαλιάσουν την ομάδα μας σε όλο το πρωτάθλημα».
Από την πλευρά του ο προπονητής του Θριάμβου κ. Νίκος Παπαρούνης (φώτο αριστερά) τόνισε μεταξύ άλλων: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την εμφάνιση τους. Παρόλο που η πρώτη αγωνιστική ενός πρωταθλήματος εμπεριέχει άγχος, πήραν ένα σημαντικό τρίποντο σε μια δύσκολη έδρα. Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση τους τηρουμένων των αναλογιών, καθώς έχουμε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μας και αγώνα με αγώνα πρέπει να ανεβάζουμε στροφές. Στον αγώνα, όμως, με τον Φωστήρα Ηλιούπολης, είχαν αυτοσυγκέντρωση στο παιχνίδι τους, έπαιξαν με καθαρό μυαλό και έφτασαν δίκαια στη νίκη. Είμαστε, όμως, υποχρεωμένοι να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους, γιατί ήταν απλώς μία νίκη. Μία νίκη, που ναι μεν μας δίνει ψυχολογική ώθηση, αλλά παράλληλα ανεβάζει τον πήχη και πρέπει εμείς με πολύ δουλειά να δείξουμε ότι βαδίζουμε στον σωστό δρόμο».