ΔΕΣΠΟΖΕΙ ΤΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

 

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ – ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

 

 

Πάντα τα γειτονικά ντέρμπι έχουν την ομορφιά τους και ειδικά στην Α΄ Αθήνας το παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής 9 Οκτωβρίου (στις 4 στο ΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ) μεταξύ του πρωτοπόρου Θριάμβου Χαϊδαρίου και της γειτονικής ιστορικής ΑΠΕ Αγία Ελεούσα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της κατηγορίας, είναι ένα ματς που σίγουρα θα έχει το απόλυτο ενδιαφέρον.
Οι δύο ομάδες ήταν και πάλι αντίπαλες την περασμένη αγωνιστική περίοδο στον 1ο όμιλο της Α΄ Αθήνας. Στο ματς της 7ης αγωνιστικής του α΄ γύρου, που διεξήχθη στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015 ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου είχε επικρατήσει με 2-1 επί της τυπικά γηπεδούχου Αγίας Ελεούσας. Στο 20΄ ο Μαστρογιάννης είχε σημειώσει το 0-1, ο Πολυκρέτης ισοφάρισε 1-1 στο 35΄ και τη νίκη στην χαϊδαριώτικη ομάδα έδωσε ο Παπαναστασίου στο 80΄. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χαλδαίος με βοηθούς τους Καρατζίκα και Γεωργαράκο.

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Ζούκας, Βατίστας, Καζάλας (74΄ Μπούσης), Πλακάς, Μιχελής, Τσολάκογλου, Κακαβάς, Κλωνάρης, Μωϋσιάδης (55΄ Μουστάκης), Πολυκρέτης, Ρούσσος. Αναπληρωματικοί ήταν οι Ζαχαριουδάκης, Χρυσούλης, Παναγιώτου, Γιολδάσης, Λαναράς.
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Παπαδιώτης, Μπάκας Αλ., Χατζής, Θανόπουλος, Τσιούλος Π., Πατέλης, Μπάκας Π. (77΄ Σκεπετάρης), Μπανιάς, Παπαναστασίου, Μαστρογιάννης (62΄ Τσαγιάννης), Αποστολόπουλος (88΄ Τσιούλος Γ.). Αναπληρωματικοί ήταν οι Τάπραντζης, Σκυριώτης, Λουτσιάνο, Υφαντής.


Στο παιχνίδι του β΄ γύρου την 22η αγωνιστική (Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016), που διεξήχθη στο γήπεδο ΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ, Θρίαμβος Χαϊδαρίου και Αγία Ελεούσα αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2. Στο 32΄ ο Παπαναστασίου (είχε σκοράρει και στον α΄ γύρο) έβαλε μπροστά (1-0) τον Θρίαμβο και στο 56΄ ο Κλωνάρης πέτυχε το 1-1. Στο 58΄ ο Θρίαμβος έμεινε με δέκα (10) παίκτες λόγω αποβολής του Χατζή με δεύτερη κίτρινη κάρτα και στο 71΄ ο Πολυκρέτης (σκόραρε και αυτός στον α΄ γύρο) σημείωσε το 1-2. Ο Αποστολόπουλος με γκολ στο 84΄ (2-2) έφερε το ματς στα ίσα. Διαιτητής ήταν ο Σφακιανάκης με βοηθούς τους Σταυρόγλου και Λιαμπότη.
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Σκυριώτης, Τσιούλος Π., Χατζής, Θανόπουλος, Ντουλές (73΄ Μπάκας Π.), Τσούκης (87΄ Σκεπετάρης), Τσαγιάννης (66΄ Υφαντής), Μπανιάς, Παπαναστασίου, Μαστρογιάννης, Αποστολόπουλος. Αναπληρωματικοί ήταν οι Μπάκας Αλ. Σέρβος, Λιανός, Τσιούλος Γ.
ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Ζούκας, Μπούσης (46΄ Ζαχαριουδάκης), Καργιώτης, Τσολάκογλου, Γιολδάσης (46΄ Μιχελής), Βατίστας, Κακαβάς (77΄ Κωστάλας), Κλωνάρης, Τρίμπος, Πολυκρέτης, Λαναράς. Αναπληρωματικοί ήταν οι Ρουμπής, Σταυριανουδάκης, Μουστάκης, Χρυσούλης.


Στο πρωτάθλημα της περασμένης σεζόν (2015-2016) η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα κατέλαβε την 11η θέση με 43 βαθμούς σε 30 αγώνες έχοντας 11 νίκες, 10 ισοπαλίες, 9 ήττες και τέρματα 39-30, ενώ ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου ήταν 12ος με 40 βαθμούς σε 30 αγώνες έχοντας 10 νίκες, 10 ισοπαλίες, 10 ήττες και τέρματα 37-33.


Την Κυριακή συναντιούνται σχεδόν δύο διαφορετικές ομάδες και με διαφορετικά δεδομένα σε σχέση με πέρυσι, τόσο σε πρόσωπα, όσο και σε δυναμική. Πριν την 4η αγωνιστική και το αναμεταξύ τους παιχνίδι, ο γηπεδούχος Θρίαμβος Χαϊδαρίου σε αυτές τις τρεις (3) πρώτες αγωνιστικές είναι 1ος στην βαθμολογία με 9 βαθμούς έχοντας 3 νίκες και τέρματα 10-2. Από την άλλη πλευρά η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα έχει 3 βαθμούς με μία νίκη, δύο ήττες και τέρματα 5-7.

 

 

 Ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου όπως παρατάχθηκε την περασμένη σεζόν στο εντός έδρας παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής με την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα στις 28 Φεβρουαρίου. Πάνω από αριστερά: Ντουλές, Θανόπουλος, Μπανιάς, Παπαναστασίου, Τσιούλος, Σκυριώτης. Κάτω από αριστερά: Τσούκης, Αποστολόπουλος, Τσαγιάννης, Χατζής, Μαστρογιάννης.

 

Η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα όπως παρατάχθηκε την περασμένη σεζόν στο εκτός έδρας παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου στις 28 Φεβρουαρίου. Πάνω από αριστερά: Κακαβάς, Ζούκας, Λαναράς, Βατίστας, Κλωνάρης, Γιολδάσης. Κάτω από αριστερά: Τρίμπος, Καργιώτης, Μπούσης, Πολυκρέτης, Τσολάκογλου.