ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ!

 

Ο ΜΑΟΥΝΗΣ… ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΚΑΡΤΕΛ!

 

 

 

Αν ήταν εταιρείες και δη πολυεθνικές σίγουρα θα είχαν πρόβλημα… Το είχαν κάνει ολιγοπώλιο και δημιούργησαν καρτέλ… παραγωγικότητας στα γκολ. Ο λόγος για την μεσοεπιθετική γραμμή του Θριάμβου Χαϊδαρίου στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Α΄ Αθήνας, όπου οι βασικοί συντελεστές της Κακλαμάνος, Μπερτσιάς, Αποστολόπουλος και Ρούπι, βγάζουν… φωτιές μέχρι τώρα στις 4 αγωνιστικές που έχουν διεξαχθεί, όπου η ομάδα της πόλης μας έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά με 4 στις 4 νίκες, βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 12 βαθμούς και τέρματα 15-3, εκ των οποίων τα 14 γκολ έχουν σημειώσει οι τέσσερις προαναφερόμενοι παίκτες. Ο Κακλαμάνος έχει πετύχει 6, ο Μπερτσιάς 5, ο Αποστολόπουλος 2 και ο Ρούπι 1. Πραγματικό καρτέλ δηλαδή…!!! Έλα, όμως, που σήμερα στον εντός έδρας αγώνα με την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα (5-1), ο Νίκος Μαούνης (φώτο), ο δυναμικός αμυντικός που αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την ΑΕ Περάματος, μπήκε… σφήνα σε αυτό το μεσοεπιθετικό καρτέλ και σημείωσε και αυτός γκολ (πέτυχε το 4-0). Γενναίος ο Μαούνης! Βέβαια το καρτέλ (Κακλαμάνος, Μπερτσιάς, Ρούπι, Αποστολόπουλος) παραμένει πανίσχυρο, καθώς σήμερα εναντίον της Αγίας Ελεούσας πέτυχε τα υπόλοιπα τέσσερα γκολ. Ας θυμηθούμε την εξέλιξη του αγώνα και τις ενδεκάδες στην συνάντηση Θρίαμβος Χαϊδαρίου – Αγία Ελεούσα, που τελείωσε 5-1 πριν από λίγο, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α΄ Αθήνας.
15΄: Ο Κακλαμάνος με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ σημείωσε το 1-0.
18΄: Ο Μπερτσιάς έβγαλε φοβερή κάθετη μπαλιά στον Ρούπι, ο οποίος με σουτ πέτυχε το 2-0.
35΄: Ο Κακλαμάνος σέντρα, ο Μπερτσιάς πήρε τη κεφαλιά, η μπάλα στρώθηκε στον Αποστολόπουλο και με πλασέ «έγραψε» το 3-0.
52΄: Ο Μαούνης με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 4-0
74΄: Παράλληλη σέντρα Ρούπι και ωραίο σουτ Μπερτσιά για να γίνει το 5-0.
87΄: Ο Διονυσόπουλος επωφελήθηκε χαλάρωση στην άμυνα του Θριάμβου και σημείωσε το γκολ της τιμής. Τελικό σκορ 5-1.
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Αργυρόπουλος, Μπάκας Αλ. (50΄ Μπανιάς), Καλιακούδας, Θανόπουλος, Μαούνης, Τσιούλος, Μπερτσιάς, Τσούκης, Αποστολόπουλος (65΄ Μπάκας Π.), Κακλαμάνος (76΄ Τσαγιάννης), Ρούπι.
ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Σταυριανουδάκης, Ζαχαριουδάκης, Καρατζάς, Τζωρτζάτος, Παναγιωτάκης, Κύβελος, Διονυσόπουλος, Κλωνάρης, Ηλιόπουλος, Καργιώτης, Αβίντογλου.
Διαιτητής ο Μπακογιάννης με βοηθούς τους Φωτόπουλο και Κουτσογιάννο.