ΜΕ ΑΡΝΟΚΟΥΡΟ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

 

Ο Κώστας Αρνόκουρος (φώτο) θα είναι αύριο στον εκτός έδρας αγώνα του Θριάμβου Χαϊδαρίου με την Δάφνη Π. Φαλήρου αυτός που θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Νίκο Παπαρούνη στον πάγκο της ομάδας. Ο Παπαρούνης τιμωρήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΑ με δύο αγωνιστικές για απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και αύριο θα εκτίσει την 1η. Στον πάγκο θα καθίσει ο άμεσος συνεργάτης του και προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας, ο Κώστας Αρνόκουρος, ο οποίος είχε έρθει μαζί με τον Παπαρούνη το περασμένο καλοκαίρι στην ομάδα της πόλης μας. Ο Αρνόκουρος ως τερματοφύλακας αγωνίστηκε σε Άμιλλα Περιστερίου, Ήφαιστο, Θεμιστοκλή, ΑΟ Περιστερίου, ΑΕΚ Ν. Λιοσίων, Αίμο Πετρούπολης, Θρίαμβο Χαϊδαρίου, Αττικό, Μανδραϊκό, Λουκίσσια (Εύβοια), Νίκη Δροσιάς και Αγ. Πέτρο Κυνουρίας (Α΄ Αρκαδίας). Ως προπονητής τερματοφυλάκων ή, βοηθός προπονητή έχει εργαστεί σε Γλυκά Νερά, Λουκίσσια, Κορωπί και ΑΟ Περιστερίου.
Ο πρωτοπόρος Θρίαμβος Χαϊδαρίου ολοκλήρωσε χθες το απόγευμα Παρασκευής την προετοιμασία του για την αυριανή συνάντηση με την Δάφνη Π. Φαλήρου στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ. Ένα παιχνίδι, όπου μπορεί η αντίπαλη ομάδα να είναι ουραγός στην βαθμολογία και ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου να είναι «μεθυσμένος» από την κορυφή και την μεγάλη νίκη με 4-0 στο ντέρμπι της πόλης επί του ΑΟ Χαϊδαρίου την περασμένη Κυριακή, αλλά όλη την εβδομάδα ο Νίκος Παπαρούνης έκανε «κήρυγμα» στους παίκτες του, προκειμένου να μην χαλαρώσουν και να παρουσιαστούν πολύ σοβαροί απέναντι στην Δάφνη Π. Φαλήρου. Αυτό είναι και το ζητούμενο για το αυριανό ματς στον Θρίαμβο, καθώς στον σύλλογο θέλουν να κατέβουν συγκεντρωμένοι, πειθαρχημένοι, να κάνουν το παιχνίδι τους και να πάρουν τους βαθμούς της νίκης για να παραμείνουν στην κορυφή, να κάνουν καλές γιορτές και να αποχαιρετήσουν με τον καλύτερο τρόπο το 2016.
«Πιστεύω ότι οι παίκτες μου δεν θα μπουν χαλαρά και δεν πρέπει να είναι χαλαροί στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς. Παίζουμε με μία ομάδα η οποία τα δίνει όλα για όλα και πρέπει και εμείς να παίξουμε σοβαρά για να φτάσουμε στη νίκη», μας τόνισε ο Νίκος Παπαρούνης, ο οποίος δεν θα έχει στην διάθεση του μόνο τον τραυματία Μπερτσιά και δεν αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα, που αγωνίστηκε πριν μία εβδομάδα εναντίον του ΑΟ Χαϊδαρίου.
Έπειτα από 13 αγωνιστικές ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου είναι στην 1η θέση με 31 βαθμούς έχοντας 10 νίκες, μία (1) ισοπαλία, 2 ήττες και τέρματα 30-9, ενώ η Δάφνη Π. Φαλήρου είναι 16η με 6 βαθμούς έχοντας μία (1) νίκη, 3 ισοπαλίες, 9 ήττες και τέρματα 10-26.
Διαιτητής θα είναι ο Τσουκαλάς με βοηθούς τους Βαξαβανέλλη και Ματσούκα.