ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ… ΚΑΡΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ!

 

 

 

Ευτυχισμένες γιορτές θα κάνουν στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, καθώς πριν από λίγο η ομάδα της πόλης μας στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς κέρδισε εκτός έδρας με 4-1 την Δάφνη Π. Φαλήρου για την 14η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α΄ Αθήνας, ενώ λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα (γήπεδο Ηλιούπολης) ο Χαραυγιακός έφερε εντός έδρας ισοπαλία (2-2) με το Ρουφ και έμεινε 4 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Θρίαμβο Χαϊδαρίου.
Η ομάδα της πόλης μας μπήκε με έπαρση στο πρώτο ημίχρονο στον σημερινό αγώνα με την ουραγό Δάφνη Π. Φαλήρου, μάλλον όλοι θεώρησαν ότι θα ήταν μία εύκολη επικράτηση, οι παίκτες του Νίκου Παπαρούνη έχασαν πολλές και κλασσικές ευκαιρίες και τελικά επειδή ο… άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου (αν δεν βάζεις το τρως) δεν έπαψε να ισχύει, πήγαν στα αποδυτήρια ευρισκόμενοι πίσω στο σκορ (1-0), καθώς η Δάφνη σκόραρε στο 31΄.
Ακολούθησε αλλαγή σε πρόσωπα και σε τακτική, ο Θρίαμβος έγινε ακόμη πιο επιθετικός, αλλά και πιο ουσιαστικός. Στο 53΄ ο Αποστολόπουλος ισοφάρισε (1-1), ακολούθησαν 2 γκολ από τον Τσούκη (φώτο) σε 61΄, 81΄ και στο 90΄ ο Μπάκας Π. έκανε το τελικό… καρέ (1-4) για τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, που βρίσκεται μόνος και πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας με 34 βαθμούς, έχοντας αφήσει τον Χαραυγιακό και τον Παπάγο στους 30.
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Αργυρόπουλος, Μπάκας Αλ., Καλιακούδας, Θανόπουλος (52΄ Τσούκης), Μαούνης, Μπανιάς (70΄ Μπάκας Π.), Τσαγιάννης (52΄ Παπαναστασίου), Τσιούλος, Αποστολόπουλος, Κακλαμάνος, Ρούπι.