ΟΡΘΙΑ ΚΑΙ ΑΗΤΤΗΤΗ Η ΑΠΕ

ΜΕ 10 ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ

ARXAPEAG

 

 

Για την 3η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ, η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, έμεινε όρθια στο εκτός έδρας ντέρμπι με τους Αγίους Αναργύρους, που έληξε χωρίς σκορ (0-0), σε αγώνα που διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής 30 Οκτωβρίου 2022.

Η ιστορική ομάδα της πόλης μας, έμεινε αήττητη, έχοντας έως τώρα, μία (1) εντός έδρας νίκη και δύο (2) εκτός έδρας ισοπαλίες, ενώ στο σημερινό ματς με το ισχυρό και φιλόδοξο σωματείο των Αγίων Αναργύρων, αγωνίστηκε για 12΄με δέκα (10) παίκτες, λόγω αποβολής του Κυβέλου στο 78΄ με 2η κίτρινη κάρτα.

Οι γηπεδούχοι σε γενικές γραμμές είχαν καλή εικόνα στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς. Στο α΄ ημίχρονο οι Άγιοι Ανάργυροι είχαν την υπεροχή, αλλά η ΑΠΕ δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα. Στην επανάληψη η Αγία Ελεούσα, ανέβασε την απόδοση της και μάλιστα είχε τρεις – τέσσερις καλές στιγμές.

Νωρίς, στο α΄ ημίχρονο, αποβλήθηκε από τον πάγκο της Αγίας Ελεούσας ο προπονητής Νίκος Κουνάδης για διαμαρτυρία. Στο 5΄ ο πορτιέρο της ΑΠΕ, Νικήτας Αλεξόπουλος έδιωξε σε κόρνερ κεφαλιά αντιπάλου.

Στο 70' ο Γιαννόπουλος, που είχε μπει ως αλλαγή, έφτασε κοντά στο 0-1, όμως, το σουτ πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 77' σουτ του Αλέξανδρου Μπάκα, εξουδετέρωσε δύσκολα ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων. Στο 78' αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Κυβέλος για σκληρό μαρκάρισμα. Στο 82΄ ο Γιαννόπουλος είχε νέα ευκαιρία, αλλά το σουτ του, πέρασε άουτ.

Διαιτητής ο Αλάμπεης με βοηθούς τους Καραγεώργο και Νιδριώτη.

 

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Χρήστος Πιπίνης): Χανιώτης, Βυζανιάρης, Παπουλίδης, Στάθης, Κατσάρας, Γεωργαμλής, Κατσίβελας (75' Κωσταδήμας), Αρβανιτάκης, Πρισιμιτζής, Φωτόπουλος, Λουκόπουλος (52' Πετανάϊ)

 

ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ (Νίκος Κουναδης): Αλεξόπουλος, Μπάκας Αλ., Κρητικός (55' Γιαννόπουλος Δ.), Κυβέλος, Μπίκος, Μαθιούδης (70΄ Τουφεξίδης), Σωτηρόπουλος (55' Μαζμανίδης), Κατσικογιάννης, Καραδήμας, Γκουτίδης (55' Πατσατζόγλου), Κοπανάς (81' Μπάκας Π.)

 

 

 

YESSNEW

 

 

 

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΣ

 

AGANMESS1

 

 

AGANMESS

 

 

 

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ / 2ος ΟΜΙΛΟΣ Α΄ ΕΠΣΑ

AGONAP1

 

 

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

VATHAP

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

PROGAP

 

 

 

 

YESSNEW