ΧΩΡΙΣ ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΜΕ ΟΛ. ΛΙΟΣΙΩΝ

 

 

ΜΕ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

 

 

 

 

Ο Σπύρος Τάπραντζης (φώτο) είναι το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου σχετικά με τον αυριανό εντός έδρας αγώνα με τον Ολ. Λιοσίων, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α΄ Αθήνας. Ο 19χρονος μέσος στην χθεσινή προπόνηση σε μια άσκηση (5-2) κατά το ζέσταμα πάτησε την μπάλα και πέφτοντας χτύπησε στον ώμο. Ο ταλαντούχος παίκτης αποχώρησε από την προπόνηση και από την Δευτέρα θα φανεί η κατάσταση του.
Όσο αφορά όλο το υπόλοιπο έμψυχο δυναμικό, όλοι βρίσκονται στην διάθεση του προπονητή Χρήστου Κιούρκου και η 18άδα που επέλεξε είναι η εξής: Αποστολόπουλος, Θανόπουλος, Παπαναστασίου, Μπάκας Αλ., Μπάκας Π., Μπανιάς, Ντουλές, Μαστρογιάννης, Σκυριώτης, Τσαγιάννης, Σκεπετάρης, Υφαντής, Τσιούλος Π., Τσιούλος Γ., Παπαδιώτης, Πατέλης, Χατζής, Λουτσιάνο.
Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι πολύ καλό, έπειτα από την μεγάλη εκτός έδρας νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής με την Αγία Ελεούσα (1-2), καθώς και από το αήττητο των τεσσάρων αγώνων που έχει «χτίσει» η ομάδα με τρεις (3) νίκες και μία ισοπαλία. Οπωσδήποτε, όμως, το ζητούμενο είναι αύριο ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου να κερδίσει εντός έδρας τον Ολ. Λιοσίων και να ανέβει ακόμη παραπάνω στην βαθμολογία, προκειμένου να φανεί ακόμη περισσότερο ότι η ομάδα έχει μπει σε καλές αγωνιστικές… ράγες.
Όλη την εβδομάδα ο Κιούρκος δούλεψε πολύ με τους παίκτες του πάνω στην τακτική, ενώ κατά την τελευταία του ομιλία για τον αγώνα με τον Ολ. Λιοσίων ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του, να μην μπουν χαλαρά και να μην υποτιμήσουν τον αντίπαλο. Αντίθετα τους ανέφερε ότι πρέπει να έχουν «καθαρό μυαλό», να πιέσουν σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου και να μην δώσουν χώρο γενικά στον αντίπαλο. «Παίξτε με καθαρό μυαλό, μην αγχωθείτε και η νίκη θα έρθει», είπε μεταξύ άλλων ο Κιούρκος στους παίκτες του.

 

ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ Ο ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ


Το πόσο σοβαρό θεωρούν τον αγώνα με τον Ολ. Λιοσίων στον Θρίαμβο, αποδεικνύει και η παρουσία του προέδρου της ομάδας κ. Μιχάλη Θεοδοσιάδη στην χθεσινή (Παρασκευή) τελευταία προπόνηση της ομάδας, ο οποίος παρακολούθησε με τους στενούς συνεργάτες του όλο το πρόγραμμα. Ο κορυφαίος παράγοντας της ομάδας δεν μίλησε στους παίκτες, αλλά και μόνο η παρουσία του υποδηλώνει ότι και δίπλα τους είναι, αλλά και ότι το μόνο αποτέλεσμα που θέλει αύριο ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου είναι η νίκη.