…ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ…!!!

 

 

 

Πραγματική… καταιγίδα ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου δεν άφησε κανένα περιθώριο στην νεανική ομάδα της Γλυφάδας και στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ, νίκησε εντός έδρας με 4-1, στην πρώτη του εμφάνιση στην πόλη μας. Ήταν τέτοια η υπεροχή του Θριάμβου Χαϊδαρίου, καθώς η ομάδα της πόλης μας στο 39΄ του πρώτου ημιχρόνου είχαν ήδη προηγηθεί με 4-0… και απλώς μετά κράτησε τις μηχανές στο… ρελαντί.
Οι παίκτες του Νίκου Παπαρούνη μπήκαν διαβασμένοι από το πρώτο λεπτό της συνάντησης και ανέλαβαν αμέσως την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 5΄ έπειτα από ασίστ του Ρούπι ο Αποστολόπουλος (μεσαία φώτο) έκανε το 1-0. Στο 14΄ ο Αποστολόπουλος… σέρβιρε και ο Κακλαμάνος (φώτο δεξιά) έκανε το 2-0. Στο 26΄ ο εξαιρετικός Ρούπι έκανε την πάσα και ο Μπερτσιάς (φώτο αριστερά) σημείωσε το 3-0. Στο 44΄ ο Μπερτσιάς πέτυχε το 4-0, διπλασιάζοντας τα προσωπικά του τέρματα στο παιχνίδι, ενώ ήδη στις δύο (2) πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος έφτασε τα τέσσερα (4)…!!! Άνοιξε λογαριασμό ο Μπερτσιάς… Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με πέναλτι στο 86΄ σε 4-1.
Ο Θρίαμβος στις δύο πρώτες αγωνιστικές έχει ισάριθμες νίκες με συνολικά τέρματα 7-1 υπέρ και το απόλυτο των 6 βαθμών, παίρνοντας κεφάλι στην βαθμολογία, όπου ισοβαθμεί με Ρουφ και Κένταυρο Βριλησσίων.
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Σκυριώτης, Μπάκας Αλ., Καλιακούδας, Θανόπουλος, Μαούνης, Τσιούλος (55΄ Μπανιάς), Μπερτσιάς, Τσούκης, Αποστολόπουλος (71΄ Σκεπετάρης), Κακλαμάνος, Ρούπι (80΄ Μπάκας Π.).