ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ ΤΟ “PERFETTO”

 


Πληθαίνουν οι επιχειρηματίες της πόλης μας, που στηρίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα του Α.Ο. Αιγάλεω κατά την φετινή αγωνιστική περίοδο, όπου ο ιστορικός σύλλογος αγωνίζεται στην Α΄ ΕΠΣΑ. Κοντά στον σύλλογο είναι και ο όμιλος “PERFETTO”, που εδρεύει σχεδόν 50 χρόνια στην πόλη μας και δραστηριοποιείται στον τομέα του παγωτού και των γλυκών.
Οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης βοηθούν και υλικά και ηθικά το Αιγάλεω, καθώς μάλιστα είναι και ένθερμοι φίλοι του σωματείου, ενώ ο κ. Δημήτρης Κόσμιος – ένας εκ των ιδιοκτητών - φέτος δεν έχει χάσει ούτε ένα παιχνίδι εντός και εκτός έδρας. Επίσης δεν είναι λίγες οι φορές, που το κατάστημα “PERFETTO”, το οποίο, βρίσκεται επί της οδού Θηβών, λίγα μέτρα πιο κάτω από το Δημοτικό στάδιο, έχει κεράσει έπειτα από τις σκληρές προπονήσεις των παικτών, γλυκά για όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Εκ μέρους της ομάδας, χθες το απόγευμα, ένας εκ των αρχηγών του ποδοσφαιρικού τμήματος, ο Παναγιώτης Κωνσταντόπουλος (δεξιά στην φώτο), επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του ομίλου προκειμένου μεταφέρει τις ευχαριστίες παικτών, διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας, για την βοήθεια που παρέχει το “PERFETTO” στην ομάδα. Ο ιδιοκτήτης κ. Δημήτρης Κόσμιος (αριστερά στην φώτο) από την πλευρά του υποδέχθηκε «ζεστά» τον παίκτη, ενώ επεσήμανε ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του θα είναι δίπλα στην ομάδα και ειδικά αυτή την περίοδο, που έπειτα από πολλά χρόνια η ομάδα παίζει στην Α΄ ΕΠΣΑ και προσπαθεί να λειτουργήσει πάλι σε ομαλά πλαίσια, με στόχο όπως είπε, όμως, όλοι οι επιχειρηματίες της πόλης να συνασπισθούν και το Αιγάλεω να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια, εκεί όπου και ανήκει. Βέβαια, ως εξαίρετος οικοδεσπότης, ο κ. Κόσμιος, μόλις έληξε η συνάντηση, δεν ξέχασε και πάλι να κεράσει τους παίκτες της ομάδας και πρόσφερε τρία κουτιά με γλυκά στον Παναγιώτη Κωνσταντόπουλο, για να… γλυκαθούν οι παίκτες αμέσως μετά την χθεσινή τους προπόνηση!


Ο ΟΜΙΛΟΣ PERFETTO


Η ιστορία ξεκίνησε από την δεκαετία του 1960 όταν τα δυο αδέρφια, ο Ιωάννης Κόμσιος και ο Νικόλαος Κόσμιος, ξεκίνησαν από τη Δράμα με προορισμό τον νομό Αττικής για να γνωστοποιήσουν την αγάπη και το μεράκι για την δουλειά τους, την παραγωγή παγωτού.
Το 1968 άνοιξαν το πρώτο μαγαζί. Αρχικά ο τρόπος πώλησης, εκτός του καταστήματος, ήταν ο παλιός και παραδοσιακός, με τα μοτοποδήλατα, τα καροτσάκια παγωτού. Προσπαθώντας έτσι να κάνουν γνωστό το παγωτό.
Η ιστορία συνεχίζεται από γενιά σε γενιά. Έτσι το 1971 η εταιρία μεταφέρεται στην οδό Θηβών 302 στο Αιγάλεω όπου στο ιδιόκτητο κατάστημα μπαίνουν συνέταιροι η επόμενη γενιά. Ο Θεόδωρος Κόμσιος και Δημήτριος Κόσμιος με σκοπό να συνεχίσουν την παράδοση.
Το 1999 άλλαξε το όνομα της εταιρίας και μετατράπηκε σε «PERFETTO» όπου και συνεχίζει να εδρεύει στην ίδια διεύθυνση.
Τον Μάρτιο του 2010 ανακαίνισαν ριζικά τον χώρο και αυξήσαν την γκάμα των προϊόντων, ώστε να πλησιάζουν περισσότερο στα γούστα και στις επιθυμίες των πελατών. Με γνώμονα την ποιότητα, την παράδοση και την αγάπη προς την δουλειά συνεχίζουν να προσφέρουν στους πελάτες παραδοσιακό παγωτό και γλυκό.
Αντικείμενο της δουλειάς είναι η παραγωγή παγωτού, γλυκοπαγωτών και γλυκών, η χονδρική και η λιανική πώληση. Αξίζει να σημειωθεί πως η εταιρεία έχει και την πιστοποίηση HACCP & ISO 22000 για την παραγωγή και διάθεση παγωτού και παγωμένων γλυκισμάτων έτσι ώστε εκτός από καλή εξυπηρέτηση να προσφέρουν στους πελάτες ασφάλεια και εμπιστοσύνη.
Από το 1968 έως και σήμερα συνεχίζει να είναι μια οικογενειακή επιχείρηση μεταφέροντας την πίστη, την γνώση και το μεράκι για δουλειά, από τους παππούδες στα εγγόνια προσπαθώντας πάντα να ικανοποιήσει τις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών τους.
Κεντρικό:
Θηβών 302, 122 41 Αιγάλεω, Τηλ.: 210 54 52 222, 54 52 220, Fax.: 210 56 52 220
Υποκατάστημα:
Μάκρης 38, 122 41 Αιγάλεω, Τηλ.: 210 56 11 888, Fax.: 210 54 40 062
Επικοινωνήστε επίσης στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.