Καλωσόρισμα από την Ολυμπιάδα 73

 

 

OLIMPIADA ARX

 

 

Με αφορμή την έναρξη της νέας σεζόν θα θέλαμε  καταρχήν να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους γονείς των αθλητών & αθλητριών όλων των τμημάτων για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στον σύλλογό μας όλα αυτά τα χρόνια.

Επίσης θα θέλαμε να καλωσορίσουμε τους καινούριους μικρούς μας αθλητές που εγγράφονται για πρώτη φορά στα τμήματα εκμάθησης της μικρής πισίνας προκειμένου να πάρουν τις πρώτες και σωστές βάσεις για να μάθουν να κολυμπούν σωστά 

Στους αθλητές της Προαγωνιστικής και Αγωνιστικής ομάδας ευχόμαστε καλή αρχή με υγεία και πολλές επιτυχίες στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της νέας σεζόν που ξεκινά.

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν οι αθλήτριες μας  Ελένη Κοκκίνη και Αριστέα Παπαδημητρίου που κατάφεραν να συμπεριληφθούν στους Επίλεκτους αθλητές της ΚΟΕ αλλά και την Βασιλική Σταματάκη που με τη συνεχή επιτυχημένη  πορεία της κάνει περήφανη την ομάδα της αλλά και το Δήμο μας.

Τέλος στέλνουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στον Παθολόγο γιατρό Γεώργιο Δημητρίου που στέκεται αφιλοκερδώς στο πλάι των παιδιών μας αλλά και τον Φίλο και Ιατρό Νικόλαο Λιαράκο για την συνεχή συμπαράσταση και αρωγή του.

Με την ευχή να είναι μια σεζόν γεμάτη έμπνευση και καθοδηγούμενη από όραμα 

 

 

OLIMPIADA

 

OLIMPIADA 2

 

 

OLIMPIADA 1

 

OLIMPIADA 3