Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΗΛΑΣ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΣΤΗΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ

kolmil

 

 

 

Ανοδικά κινείται σε όλα τα επίπεδα ο ΑΟ Αιγάλεω και εν προκειμένω και στον χώρο της κολύμβησης, όπου πριν από λίγες μέρες ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον Αντώνη Μήλα (κεντρική φώτο), ο οποίος θα είναι Επικεφαλής και Τεχνικός Διευθυντής στο τμήμα της κολύμβησης.

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Αιγάλεω Α.Ο, ο μεγαλύτερος αθλητικός οργανισμός της πόλης μας, με συνέπεια και σεβασμό στο αθλητικό ιδεώδες, συνεχίζει τις καινοτόμες δράσεις. Το Δ.Σ και το Κολυμβητικό Τμήμα σε συνέχεια της επιτυχημένης επανασύστασης του, συνεχίζει να χτίζει και να εμπλουτίζει το προπονητικό του δυναμικό. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους αθλητές μας την καλύτερη τεχνική υποστήριξη, με επιστημονική κατάρτιση, ώστε το έμψυχο δυναμικό, να βρεθεί, εκεί που του αξίζει... στην κορυφή.

Έχουμε την χαρά να σας ανακοινώσουμε την ένταξη του κ. Αντώνη Μήλα στο προπονητικό επιτελείο των Ακαδημιών Κολύμβησης Αιγάλεω. Α.Ο.

Αναλαμβάνει Επικεφαλής του Κολυμβητικού Τμήματος, ως Τεχνικός Διευθυντής/Προπονητής, καθοδήγηση και επίβλεψη της ήδη προπονητικής μας ομάδας.

Σημαντικές στάσεις στην προπονητική του καριέρα: Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αιγάλεω, διετέλεσε προπονητής στην Ολυμπιαδα73, στο Δημοτικό Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Αιγάλεω, στο Κολυμβητικό Τμήμα Αιγάλεω Α.Ο, στον Ιωνικό Νικαίας, στον Ηλυσιακό, στον Ν.Ο.Κ. Κορίνθου. Επιπλέον από το 2000-2006 υπήρξε ομοσπονδιακός προπονητής στο μοντέρνο πένταθλο, υπεύθυνος κολύμβησης και συνεργαζόμενος ομοσπονδιακός. Υπεύθυνος ανάπτυξης Πελοποννήσου & Ιονίων νήσων. Πρωταθλητής Ελλάδος και αθλητής με πλούσια συλλογή τίτλων στον υγρό στίβο.

Όλα τα τμήματα με γνώμονα τον αθλητή και το βαρύ όνομα του ιστορικού συλλόγου της πόλης μας συνεχίζουν την νέα εποχή. Καλό Καλοκαίρι και καλή επάνοδο σε όλους».

Υπεύθυνη Κολυμβητικού τμήματος: Γεωργία Μπάκα

Για το Δ.Σ: Δημήτρης Μπέσης (Γενικός Αρχηγός Αθλοπαιδιών "ΑΙΓΆΛΕΩ Α.Ο" - Ακαδημιών Ερασιτέχνη - Ακαδημίες Κολύμβησης Αιγάλεω Α.Ο.)

 

 

SPILNEW