ΒΛΑΧΟΣ: ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

KATVLAX

 

 

Μπορεί το γυναικείο βόλεϊ του Αιγάλεω να κέρδισε τον Πανιώνιο με 3-2 σετ το απόγευμα της Τετάρτης 17 Απριλίου 2019 και να πανηγύρισε την παραμονή του στην PreLeague, αλλά στην ομάδα ήδη ξεκίνησαν τον σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2019-2020, όπως τόνισε ο Πρόεδρος του τμήματος κ. Παντελής Βλάχος σε δηλώσεις του στο volleynews.gr.
Πιο συγκεκριμένα ο κ. Βλάχος ανέφερε στις δηλώσεις του, αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο:
«
Συγχαρητήρια στα παιδιά που σε ένα δύσκολο παιχνίδι όπως αυτό με τον Πανιώνιο που ήταν ο «θάνατος σου η ζωή μου», έδειξαν στο γήπεδο τέτοια ψυχή και  τέτοια καρδιά. Όλες οι αθλήτριες γενικά πήγαν πολύ καλά αλλά θα ήθελα να σταθώ σε κάποια παιδιά, όπως η Έφη Ιωάννου που τράβηξε την ομάδα επάνω της, όπως η Κτιστάκη που πήρε την ευκαιρία της και την κράτησε.

Εμείς από τώρα που τελειώνει η σεζόν θα προχωρήσουμε στον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς. Θέλουμε το Αιγάλεω τη νέα περίοδο να είναι πιο ανταγωνιστικό και πιο δυνατό τώρα που φεύγουν από την κατηγορία, μεγαθήρια όπως ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός, ίσως η ΑΕΚ.

Επίσης είδαμε παιδιά που ήταν γεννημένα το 2000-2002 που πήραν τις ευκαρπίες τους και τις αξιοποίησαν. Τους δίνω συγχαρητήρια και την νέα χρονιά θα παραμείνουν κοντά μας.

Συγχαρητήρια στην ομάδα του Πανιωνίου για την απόδοση του σε όλη αυτήν την σειρά των αγώνων ενώ ευχαριστούμε κα τους φιλάθλους μας για την βοήθεια τους. Εύχομαι καλό Πάσχα και υγεία σε όλες τις ομάδες».

KATLEZ