… ΕΔΡΑ «ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ»

 

 

ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΛΕΪ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ (20 ΦΩΤΟ)!

 

PREKATV

 

 

 

Μπορεί να λειτουργεί στο γειτονικό Χαϊδάρι το κορυφαίο μουσικό μεζεδοπωλείο «ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ», αλλά αποτελεί την αγαπημένη – γευστική – «έδρα», της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Αιγάλεω.

Το βράδυ της περασμένης Τρίτης 28 Ιανουαρίου 2020, με επικεφαλής το Πρόεδρο του τμήματος κ. Παντελή Βλάχο, σύσσωμο, το αγωνιστικό τμήμα (που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της PRE LEAGUE), βρέθηκε στο εν λόγω κατάστημα εστίασης του φίλου της ομάδας κ. Τάκη Σπίνουλα, ο οποίος για ακόμη μία φορά δείχνοντας τα ευγενή φίλαθλα αισθήματα του, φιλοξένησε και δεξιώθηκε το τμήμα!

Βέβαια, εκείνο το βράδυ, ο κ. Σπίνουλας ήταν κλινήρης και δεν μπόρεσε να παρευρεθεί, αλλά τον αντικατέστησε επάξια η σύζυγος του κ. Έλλη Σούλη (ιδιοκτήτρια του μουσικού μεζεδοπωλείο LEMONAKI), η οποία με την ίδια ζέση και χαρά, υποδέχθηκε τα μέλη του συλλόγου, και φρόντισε να περάσουν εξαιρετικά, γιατί όπως είπαμε… «ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ» είναι η μεγάλη γευστική έδρα του Αιγάλεω!

Στην κεντρική φώτο, από αριστερά, ο Πρόεδρος, Παντελής Βλάχος, η Έλλη Σούλη και η προπονήτρια του τμήματος, Αγγελική Αντωνιάδη.

 

 

KNARXOR

 

 

 

ARXLEMTR

 

 

 

SPINOPAPDIAF

 

 

 

EV1

 

 

EV2

 

 

EV3

 

 

EV4

 

 

EV5

 

 

EV6

 

 

EV7

 

 

KNARXOR

 

 

 

EV8

 

 

EV9

 

 

EV10

 

 

EV11

 

 

EV12

 

 

EV13

 

 

 

SPINOPAPDIAF

 

 

 

ARXLEMTR

 

 

 

KNARXOR