ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΦΟΑ

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΜΠΟΥΡΑΣ 

TENEXD

 

 

Πάντα δραστήριος και μπροστάρης σε αξιόλογες προσπάθειες, που έχουν σκοπό, το όφελος των πολλών, δηλαδή της κοινωνίας μας, ο συμπολίτης μας, Αιγαλιώτης και Πρόεδρος της Αθλητικής Ακαδημίας Αιγάλεω, κ. Γιάννης Κουμπούρας (κεντρική φώτο), γνωστοποίησε πριν λίγες ώρες, την ενεργή συμμετοχή του ως υποψήφιο μέλος για το ΔΣ της Ομοσπονδίας Τένις (Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης), στις επικείμενες εκλογικές διαδικασίες.

Ο κ. Κουμπούρας, θα λάβει μέρος σε αυτήν την εκλογική διαδικασία για την εκλογή νέου ΔΣ στην ΕΦΟΑ, στηρίζοντας τον υποψήφιο Πρόεδρο κ. Γιάννη Σερκεδάκη.

Στο μήνυμα του ο κ. Κουμπούρας, τονίζει τα εξής:

«Είμαστε προ των πυλών μιας ιστορικής αλλαγής για το άθλημα της αντισφαίρισης. Ο υποψήφιος πρόεδρος Γιάννης Σερκεδάκης με την αξιόλογη ομάδα του και πλήθος υποστηρικτών ανά την Ελλάδα, καλεί όλα τα σωματεία μέλη της ΕΦΟΑ να γίνουν κομμάτι της ανανέωσης και να γράψουμε όλοι μαζί παρέα φρέσκα νέα κεφάλαια για το αγαπημένο μας άθλημα αλλά και για τα υπόλοιπα συγγενή αθλήματα της δύναμης της ομοσπονδίας. Με πολύ όρεξη για δουλειά, με καινοτόμες ιδέες, με ήθος και ευγένεια, η επιτυχία είναι μονόδρομος».

 

 

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΜΠΟΥΡΑΣ

 

 

TENMES

 

Ο Γιάννης Κουμπούρας, ένας… αληθινός εραστής του αθλήματος της Αντισφαίρισης στην πόλη μας, γεννήθηκε το 1980.

Πρωτοέπαιξε τένις στο Αιγάλεω, από την μικρή ηλικία των 7 ετών, και εδώ περίπου και 14-15 χρόνια, ηγείται ως Πρόεδρος της Αθλητικής Ακαδημίας Αιγάλεω, έχοντας να παρουσιάσει σπουδαίο αθλητικό και κοινωνικό έργο, ενώ μάλιστα, ως πρωτοπόρος, ίδρυσε και την ομάδα Μπριτζ, για αθλητές με πρόβλημα όρασης, κίνηση για την οποία βραβεύτηκε το 2019 και από τον σύλλογο «Φάρος Τυφλών Ελλάδος».

«Ως συνάνθρωπος, πρώτος εγώ θέλω ίσες ευκαιρίες και πλήθος δραστηριοτήτων για όλους», τονίζει χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Ο Γιάννης Κουμπούρας, δραστηριοποιείται με επιτυχία, ως επαγγελματίας στον κλάδο των αυτοκινήτων, ενώ όπως αναφέραμε και στο ξεκίνημα του άρθρου, δεν παραμελεί, πέρα από όλα, να ασχολείται και με την καθημερινότητα στην πόλη μας, όπου μάλιστα στις Δημοτικές Εκλογές του 2019 ήταν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αιγάλεω με τον συνδυασμό «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» του κ. Λάμπρου Σκλαβούνου.

 

 

KOSMFLE