2ες οι ΓΥΝΑΙΚΕΣ

του ΠΗΓΑΣΟΥ

 

PIGASOS EPITIXIES

 

Και οι επιτυχίες δεν έχουν τέλος για τα ερασιτεχνικά τμήματα του Α.Ο.ΠΗΓΑΣΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ. Μετά το μεικτό(2η θέση) και το ανδρικό(3η θέση) ήρθε η σειρά της γυναικείας ομάδας να κατακτήσει την 2η θέση στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ .Αφού κέρδισε στον ημιτελικό την ομάδα της SAP HELLAS με 3-0 σετ, έχασε όμως  στον μεγάλο τελικό με 3-1 σετ από την ομάδα του ΣΥΔΠΕ.
Τα σετ: 12-25,25-14,25-13,25-20.


ΣΥΔΠΕ (ΚΙΤΣΙΟΣ-ΚΑΤΣΙΚΟΛΙΑΣ) : ΚΑΤΣΟΥΛΑ, JOHANEXHIAN, ΠΕΤΡΟΧΕΙΛΟΥ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΠΑΠΑΔΑΚΗ, ΣΙΔΕΡΗ(λ)/ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΜΕΤΑΞΑ(αρχηγός),ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΚΑΤΕΡΛΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ.

 

009


ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ(ΠΑΝΙΔΗ) : ΞΥΠΟΛΙΤΑ (αρχηγός), ΤΣΕΡΕΜΗ, ΚΟΓΚΑΛΙΔΟΥ, ΤΑΣΟΥΛΑ, ΔΡΑΚΟΥΛΗ, ΝΤΟΥΛΜΑ, ΚΙΤΣΑΚΗ (λ)/ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΙΔΕΡΗ,  ΜΑΝΩΛΕΑ, ΚΑΡΒΕΛΗ, ΣΑΡΡΗ, ΛΑΡΕΤΖΑΚΗ
Διαιτητές: Παπαχατζής Πέτρος, Μαριδάκης Παναγιώτης.


Στον μικρό τελικό που προηγήθηκε, η ομάδα της SAP HELLAS νίκησε τον Πανιώνιο ΓΣ με 3-0 σετ (25-21,25-18,25-18) και κατέκτησε την 3η θέση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η αθλήτρια  μας  ΔΡΑΚΟΥΛΗ  ΡΕΒΕΚΑ αναδείχθηκε  ως η κορυφαία μπλόκερ.

 

022


Επίσης τιμήθηκε ο πρόεδρος της ομάδας μας κος ΠΛΑΤΩΝ ΔΕΣΑΝΤΗΣ για την άψογη διεξαγωγή των αγώνων.
Στο κατάμεστο γήπεδο με τους δεκάδες φίλους τις ομάδας που έκαναν μια φανταστική ατμόσφαιρα ,παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Χαϊδαρίου Σελέκος Μιχάλης και οι δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Γκανά Αγγελική, Βορέας Κώστας και Ντηνιακός Βαγγέλης, ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΔΑ  Κογκαλίδης Γιώργος,  ο αντιπρόεδρος Μεταξάς  Δημήτρης , τα μέλη του ΔΣ  Δεσάντης Πλάτων και Σαρατσόπουλος Ρωμύλος, ο Τσάκωνας Θεοφάνης από την Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης, ο γεν. γραμματέας της ΟΔΒΕ Λάμπρος Κίτσιος, ο αντιπρόεδρος του ΣΥΔΠΕ ΔΑΠ Παπαστάμος Παναγιώτης και η ειδ. γραμμ. του ΣΥΔΠΕ ΔΑΠ Κωνσταντίνα Καντλή, καθώς επίσης και πλήθος φιλάθλων, αθλητών, παραγόντων, προπονητών και διαιτητών που παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τους αγώνες.

 

013

\

014

 

015

 

020

 

025