Πρωταθλητής Vintage γυναικών ο Πήγασος Χαιδαρίου

 

 

PIGASOS XAIDARI

 

Με μεγάλη επιτυχία και σε ένα κατάμεστο γήπεδο ολοκληρώθηκε την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016 στο 2ο κλειστό γυμναστήριο Χαϊδαρίου το final 4 vintage γυναικών της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. Την διοοργάνωση ανέλαβε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Α.Ο.ΠΗΓΑΣΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ.

Τον τίτλο κατέκτησε η ομάδα ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ που νίκησε την ομάδα ΑΕΓ ΑΙΞΩΝΗ με 3-1 σετ (26-24,19-25,25-15,25-21). Το θέαμα που πρόσφεραν οι ομάδες ήταν αρκετά υψηλού επιπέδου που άφησε ευχαριστημένους τους 350 περίπου φιλάθλους που το παρακολούθησαν, αριθμός ρεκόρ.

Διαιτητές: ΠΑΠΑΧΑΤΖΗΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΛΙΑΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ .

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ ΧΑΪΔΑΡΟΥ (Πανίδη Ιόλη): ΝΤΟΥΛΜΑ, ΔΡΑΚΟΥΛΗ (αρ), ΣΠΑΝΟΥ, ΤΣΕΡΕΜΗ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΟΓΚΑΛΙΔΟΥ/ ΜΑΝΩΛΕΑ, ΞΟΥΒΕΡΟΥΔΗ (Λ), ΖΟΥΝΗ, ΚΑΡΒΕΛΛΗ, ΠΛΑΚΙΩΤΗ, ΚΙΤΣΑΚΗ (Λ), ΔΙΟΝΥΣΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ.

ΑΕΓ ΑΙΞΩΝΗ (Παπανικολάου Μιχάλης, Ρωμανάς Ν): ΔΡΟΥΤΣΑ, ΚΟΥΡΛΕΤΑ (αρ), ΓΚΑΡΙΛΑ, ΚΩΣΤΑΚΗ, ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ, ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΥ/ ΚΟΒΑΝΗ, ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓ, ΜΠΑΚΑ (Λ), ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝ, ΚΟΣΜΑ.

 Ο ΑΠΣ ΑΛΙΜΟΥ κατέκτησε την 3η θέση νικώντας τον ΜΕΛΑ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ στον μικρό τελικό με 3-0 σετ (25-20, 25-22, 25-17).

Οι διαιτητές του αγώνα: ΛΙΑΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, ΠΑΠΑΧΑΤΖΗΣ ΠΕΤΡΟΣ.

Μετά τη λήξη του τελικού,  απονεμήθηκαν Κύπελλα και μετάλλια στις ομάδες. Επίσης μετά από ψηφοφορία βραβεύτηκαν οι καλύτερες αθλήτριες των τελικών :

Καλύτερη πασαδόρος : ΔΡΟΥΤΣΑ ΑΕΓ ΑΙΞΩΝΗ

Καλύτερη επιθετικός : ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΑΕΓ ΑΙΞΩΝΗ

Καλύτερη υποδοχέας : ΠΑΠΑΖΗ ΑΠΣ ΑΛΙΜΟΥ

Καλύτερη μπλοκέρ : ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

MVP: ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Στο γήπεδο παρέστησαν ο αντιπρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. Κος Μεταξάς Δημήτρης και το μέλος του Δ.Σ. Κος Πλάτων Δεσάντης, το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας Κος Τσάκωνας Θεοφάνης, ενώ με την παρουσία του τίμησε τους αγώνες ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Κος Μιχάλης Σελέκος, καθώς επίσης ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Νίκος Καραγιάννης, ο Αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών Κος Κώστας Βορέας και οι δημοτικοί σύμβουλοι Κος Βαγγέλης Ντηνιακός και  κος Θοδωρής Σπηλιόπουλος. Επίσης ο πρόεδρος της ΓΕΦΥΡΑΣ ΖΩΗΣ αμεα δυτικού τομέα  κος Διονύσης Γούμενος.

 

 

pigasos 1

 

 

pigasos 2

 

 

pigasos 3

 

 

pigasos 4

 

 

pigasos 5

 

 

pigasos 6

 

 

pigasos 8