ΜΕ ΠΛΑΤΑΝΙΤΗ Η ΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ!

 

 

 

Με τον Παναγιώτη Πλατανίτη, αιχμή το δόρατος, θα συνεχίσει και τη νέα αγωνιστική σεζόν 2016-2017 η ομάδα της ΑΕ Αιγάλεω στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ. Η διοίκηση της ΑΕ Αιγάλεω μετά από υπόδειξη του προπονητή της ομάδας κ. Γιαννούλη Βέρρα είχε τις προηγούμενες μέρες επαφή με τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, όπου ήρθαν σε σχετική συμφωνία και ανανέωσαν την συνεργασία τους για την επόμενη περίοδο.
Ο 23χρονος συμπολίτης μας, ένας από τους παίκτες που ξεχωρίζουν στα αθηναϊκά γήπεδα, ήταν από τους βασικούς συντελεστές της εξαιρετικής πορείας της ΑΕ κατά την σεζόν που ολοκληρώθηκε και η ομάδα της πόλης μας έφτασε μέχρι τα μπαράζ για την άνοδο από την Γ΄ στην Β΄ ΕΠΣΑ.
Ο Πλατανίτης, στις αρχές της σεζόν είχε μεταγραφεί από την ΑΕ Αιγάλεω στον ΑΟ Αιγάλεω και επέστρεψε πάλι πίσω τον Δεκέμβριο. Κατά την επιστροφή του στην ΑΕ και μέχρι να τελειώσει η φετινή σεζόν ο Πλατανίτης σε 14 αγώνες σημείωσε 8 γκολ. Την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 και πάλι στην Γ΄ Αθήνας ο Πλατανίτης σε 14 αγώνες είχε σημειώσει 14 γκολ με την ΑΕ Αιγάλεω, ενώ λίγο πιο πριν είχε κάνει ένα γρήγορο πέρασμα από τον Βύζαντα Μεγάρων και το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Την σεζόν 2013-2014 στην Β΄ Αθήνας με την ΑΕ Αιγάλεω είχε 7 γκολ σε 17 αγώνες, ενώ και πάλι για την ίδια κατηγορία την περίοδο 2012-2013 με τον σύλλογο της πόλης μας είχε 4 γκολ σε 30 αγώνες.


Ο ΚΟΚΟΣ ΒΟΗΘΟΣ ΤΟΥ ΒΕΡΡΑ


Πέρα από το έμψυχο δυναμικό η ΑΕ Αιγάλεω κινείται σε όλους τους τομείς. Όσο αφορά το τεχνικό κομμάτι η διοίκηση ήρθε σε συμφωνία και με τον Σταύρο Κόκο, ο οποίος θα συνεχίσει στο πόστο του βοηθού προπονητή δίπλα στον Γιαννούλη Βέρρα. Η ομάδα βρίσκεται σε συζητήσεις για να καλυφθεί και το πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων.