ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ

 

ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΑ Η ΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

 

 

Ομάδα υψηλού επιπέδου στην Α΄ Αθήνας ο Πανερυθραϊκός, όπου και πρωταγωνιστεί τα τελευταία πέντε χρόνια, αλλά η ΑΕ Αιγάλεω (στην Γ΄ κατηγορία της ΕΠΣΑ αγωνίζεται η ομάδα της πόλης μας), τον… κοίταξε στα μάτια τουλάχιστον για τα 45΄ πρώτα λεπτά της χθεσινής (Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017) αναμεταξύ τους συνάντησης, στο πλαίσιο της γ΄ φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣΑ, όπου μετά το α΄ ημίχρονο που έληξε χωρίς σκορ (0-0), ο σύλλογος των βορείων προαστίων επικράτησε με 4-1 στο ΔΑΚ Αιγάλεω και πήρε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο (Δ΄) του θεσμού.
Μέχρι το 55΄ η ΑΕ Αιγάλεω ήταν μέσα στο παιχνίδι, αλλά σε εκείνη την χρονική στιγμή ο ρέφερι Τσατσούλης έδωσε πέναλτι υπέρ του Πανερυθραϊκού, υπόδειξη για την οποία έχουν παράπονα οι γηπεδούχοι. Ο Σουμελίδης εκτέλεσε το πέναλτι, ο τερματοφύλακας Γιώργος Χολέβας (φώτο αριστερά - από τους κορυφαίους της ΑΕ) απέκρουσε και σε δεύτερο χρόνο ο Σουμελίδης που πήρε το… ριμπάουντ έκανε το 0-1. Στο 61΄ ο Μπρίλης έκανε το 0-2 έπειτα από ασίστ του Αντωνιάδη, ενώ ο τελευταίος στο 68΄ με πλασέ πέτυχε το 0-3. Στο 70΄ ο Πλατανίτης (δεξιά φώτο), που ξεχώρισε με την απόδοση του, με όμορφο τακουνάκι μείωσε σε 1-3. Το τελικό 1-4 σημειώθηκε στο 79΄ με πλασέ ο Δημαράς.
ΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ: Χολέβας Γ., Δρομπόνης, Γιαννόπουλος (65΄ Μανώλικας), Παυλίδης, Κόκκαρης, Δουλιόγλου, Χολέβας Κ., Μπάντος, Μπούσης, Πλατανίτης, Πετεινάκης (55΄ Κάππας).
ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ: Μαλλιαρίτσης, Σουμελίδης, Γλυνός, Τριανταφύλλου, Γεωργακόπουλος, Μπαμπαλούκας (85΄ Κιούσης), Δημαράς (80΄ Τακάο), Κατσάρας (50΄ Αντωνιάδης), Μπρίλης, Αναγνώστης (75΄ Ψυλάκης), Αδρακτάς.