ΤΟ ΑΙΓΑΛΙΩΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ

ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΤΙΡΤΙΡΑΚΗ

ΓΙΑ ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟ ΤΜΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

 

 

Ισχυρή, διαχρονικά, η παρουσία του τμήματος μπάσκετ του ΑΟ Αιγάλεω, όπου η μέριμνα εκ μέρους της διοίκησης υπό την Προεδρία του κ. Αντώνη Τιρτιράκη, προκειμένου η ομάδα της πόλης μας να κρατά ψηλά τον πήχη, είναι συνεχής.

Το ανδρικό τμήμα, που λαμβάνει μέρος στην εθνική διοργάνωση της Β΄ Εθνικής, αλλά και οι ακαδημίες του ιστορικού σωματείου, είναι οι «αιχμές του δόρατος», όπου εν μέσω θέρους, το προηγούμενο διάστημα, υλοποιήθηκαν και υλοποιούνται ακόμη, τα πλάνα για να έχουν ισχυρή και δομημένη παρουσία τη νέα αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Χωρίς… τυμπανοκρουσίες, αλλά με στοχευμένες ενέργειες, ο Πρόεδρος κ. Αντώνης Τιρτιράκης και οι συνεργάτες του, όλο το προηγούμενο διάστημα, προχώρησαν σε ουσιαστικές κινήσεις, με κορυφαία, όμως, αυτή, που αφορούσε την ενεργοποίηση και κινητοποίηση, ατόμων, φίλων του Αιγάλεω και προσώπων, που συνασπίσθηκαν στο πλευρό του κ. Τιρτιράκη, έτσι ώστε το τμήμα μπάσκετ του ΑΟ, να παρουσιαστεί, με αξιοπρέπεια και μάχιμο τη νέα σεζόν.

Σε αυτό το πλαίσιο ο Πρόεδρος του ΑΟ Αιγάλεω, κ. Αντώνης Τιρτιράκης, με δήλωση του, απευθύνει Παναιγαλιώτικο Κάλεσμα, προκειμένου το μπάσκετ, να ισχυροποιηθεί περαιτέρω.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ο κ. Τιρτιράκης:

«Μετά από την αποχώρηση του βασικού χρηματοδότη του τμήματος μπάσκετ, κ. Γιαννούλη Καλλίλα, προχωρήσαμε με συντονισμένες ενέργειες, στην σύσταση, αρχικά μιας ομάδας εργασίας, η οποία ήδη διαμορφώνει αγωνιστικά, διοικητικά και οργανωτικά, τον σύλλογο την φετινή χρονιά, 2023-2024.

Με ηθικό γνώμονα, το χρέος μου και ιερό καθήκον να συνεισφέρω στο ιστορικό μέγεθος που λέγεται ΑΟ Αιγάλεω, πάντα μπαίνω μπροστά, όπου, όμως, συλλογικά, με την αμέριστη συμπαράσταση, φίλων, μελών, και άλλων προσώπων, σχηματίσαμε μια αρχική ομάδα εργασίας για να μπούμε σε σωστή πορεία. Όπως έχω, όμως, αναφέρει, συνεχώς κατά το παρελθόν, το Αιγάλεω δεν είναι υπόθεση λίγων, αλλά όλων, αυτή η ομάδα προσώπων, είναι ανοιχτή προς όλες και όλους.

Απευθύνω λοιπόν κάλεσμα, σε όλες και όλους, σε φίλους, φιλάθλους, επαγγελματίες και επιχειρηματίες της πόλης μας, να έρθουν κοντά μας, προκειμένου να κάνουμε ισχυρό το τμήμα μπάσκετ του ΑΟ Αιγάλεω, από το ανδρικό τμήμα έως τις μικρότερες ηλικιακά ακαδημίες μας, κάτι που έχει ανάγκη, και η πόλη μας και η αθλούμενη νεολαία μας.

Δηλώνουμε ότι θα προχωρήσουμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που θα καταστήσουν το τμήμα μπάσκετ του Συλλόγου μας ανταγωνιστικό, θα ενεργούμε πάντα με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον του Συλλόγου, την πρόοδο των αθλητών και των Ακαδημιών του.

Σε αυτό το δύσκολο δρόμο κανένας δεν περισσεύει. Καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο της ομάδας να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια που κάνουμε, τους τοπικούς φορείς και θεσμούς της πόλης να στηρίξουν την ομάδα, και τα καλύτερα έρχονται!».