ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

 

 

 

Συγκλονιστική η εμφάνιση, χθες Πέμπτη, της ομάδας μπάσκετ του Αιγάλεω στον ημιτελικό του κυπέλλου ΕΣΚΑ, όπου το Σίτι – λαμβάνει μέρος στην Α΄ ΕΣΚΑ – κοίταξε στα μάτια το Κορωπί – ομάδα Β΄ Εθνικής – αλλά ηττήθηκε τελικά με 58-65 και αποκλείστηκε από τον τελικό. Πέρα από την πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας, αξέχαστη θα μείνει η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι του Αιγάλεω (συγκλονιστική εικόνα) στο κλειστό γήπεδο της πόλης μας ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΕΝΕΤΗΣ, στο οποίο δεν έπεφτε… καρφίτσα. Μάλιστα… ιπποτικά οι παίκτες του Κορωπίου στο τέλος του αγώνα χειροκρότησαν όλους τους φιλάθλους του Αιγάλεω σε ένδειξη σεβασμού, αλλά και αναγνώρισης για την δική τους προσπάθεια στην εξέδρα, όπου κυριολεκτικά αποτέλεσαν τον 6ο παίκτη του Σίτι. Να είστε σίγουροι και δεν μιλάμε για να ωραιοποιήσουμε εικόνες ή, να χαϊδέψουμε τον… τοπικό σοβινισμό μας, αλλά τέτοια εξέδρα και ατμόσφαιρα, ειδικά όπως η χθεσινή, εννοείται ότι δεν την έχουν δει και ζήσει ποτέ επαγγελματικές ομάδες της Α΄ Εθνικής. Φανταστείτε πως ένιωσαν οι παίκτες του Κορωπίου...
Μετά το χθεσινό παιχνίδι ο Πρόεδρος του τμήματος μπάσκετ του ΑΟ Αιγάλεω κ. Μάριος Χατζηπαναγιώτης (φώτο) κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο FB επίσημη δήλωση του – ευχαριστήριο, στην οποία αναφέρει τα εξής:
«Χθες ολοκληρώθηκε η αγωνιστική μας υποχρέωση στο κύπελλο ΕΣΚΑ, αντιμετωπίζοντας στη φάση του ημιτελικού την ομάδα του ΚΟΡΩΠΙΟΥ (η οποία βρίσκεται στην Β΄Εθνική κατηγορία). Θεωρώ πως η ομάδα μας, από το γεγονός και μόνο ότι συμμετείχε στους ημιτελικούς αγώνες, αποτελεί μεγάλη επιτυχία. Η αναμέτρηση ήταν σκληρή, αλλά η ομάδα μας αγωνίστηκε άξια. Θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου σε όλους τους παίχτες και τον προπονητή που μας εκάναν υπερήφανους. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που παραρεύθηκε στο γήπεδο στηρίζοντας την ομάδα μας. Παίχτες, προπονητής, συνεργάτες και Διοίκηση, θα συνεχίσουμε με τον καλύτερο μας εαυτό, τις προσπάθειες μας στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑ για να επιτύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα».