ΑΙΓΑΛΙΩΤΙΚΑ… ΞΕΚΙΝΗΣΕ

Ο ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ 2024-2025

 

 

Ο Άρης Πετρούπολης, υλοποιεί ήδη τον προγραμματισμό για την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν 2024-2025 στην Γ΄ Εθνική και η ομάδα της Δυτικής Αθήνας, ξεκίνησε… Αιγαλιώτικα τη νέα περίοδο, καθώς ανανέωσε την συνεργασία της με τον πρώην ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Αιγάλεω, Γιάννη Παλτόγλου, ενώ σήμερα ανακοίνωσε και την έναρξη συνεργασίας της στο διοικητικό κομμάτι με τον συμπολίτη μας, Πέτρο Κωνσταντινίδη.

Χθες, Πέμπτη 23 Μαϊου 2024, με τον 20χρονο Γιάννη Παλτόγλου, που το επώνυμο του είναι συνδεδεμένο… βαριά με το ποδοσφαιρικό Αιγάλεω, ξεκίνησε ο Άρης Πετρούπολης το “χτίσιμο” για τη νέα σεζόν 2024-2025 στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, όπου ο σύλλογος της Δυτικής Αθήνας θα αγωνιστεί για δεύτερη σερί αγωνιστική χρονιά.

Ο Γιάννης Παλτόγλου, πρώην παίκτης της ΠΑΕ Αιγάλεω, ήταν η πρώτη ανανέωση του Άρη Πετρούπολης για τη νέα περίοδο, καθώς ο νεαρός ποδοσφαιριστής ανήκει στο έμψυχο δυναμικό του εν λόγω σωματείου από το καλοκαίρι του 2023.

Στην ανακοίνωση του ο Άρης Πετρούπολης επεσήμανε:

«Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΡΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Γιάννη Παλτόγλου για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Ο 20χρονος μέσος μετά από συνάντηση που είχε με την διοίκηση της ομάδας συμφώνησε ώστε να παραμείνει στο ρόστερ του συλλόγου και τη νέα χρονιά δίνοντας τα χέρια μετά από λίγα λεπτά συζήτησης.

Την περσινή αγωνιστική περίοδο ο Γιάννης Παλτόγλου είχε αξιοπρόσεκτη παρουσία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής βοηθώντας σημαντική την ομάδα να πραγματοποιήσει μια ανταγωνιστική πορεία στον 4ο όμιλο.

Συγκεκριμένα, ο χαρισματικός μέσος αγωνίστηκε σε 8 παιχνίδια έχοντας αρκετά καλή παρουσία.

Ευχόμαστε στον Γιάννη Παλτόγλου καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες, τόσο σε ομαδικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο».

Ο Γιάννης Παλτόγλου, που είναι γεννημένος στις 29 Ιουνίου 2024, έχει ξεκινήσει από τα τμήματα υποδομής του Πανερυθραϊκού, και το 2016 εντάχθηκε στις ακαδημίες του Αιγάλεω, σύλλογο με τον οποίο κατέκτησε σε επίπεδο Νέων, τόσο το πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE στο Νότιο όμιλο, όσο και στην SUPER LEAGUE 2.

Ακολούθως, την σεζόν 2022-2023 έπαιξε με την φανέλα της ΠΑΕ Αιγάλεω, 9 φορές σε επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της SUPER LEAGUE 2 (πρώην Β΄ Εθνική), ενώ αμέσως μετά, το καλοκαίρι του 2023, μετακινήθηκε στον Άρη Πετρούπολης, που μόλις είχε ανέβει στην Γ΄ Εθνική.

Σήμερα, Παρασκευή 24 Μαϊου 2024, έγινε γνωστή η σύναψη συνεργασίας με τον Πέτρο Κωνσταντινίδη, που θα αποτελέσει τον Υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Στην ανακοίνωση του Άρη Πετρούπολης, τονίζονται τα εξής:

«Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΡΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Πέτρο Κωνσταντινίδη.

Το νέο μας μέλος θα αποτελέσει τον υπεύθυνο ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας αφού στη συζήτηση που έγινε με την διοίκηση παρουσιάστηκε απόλυτη ταύτιση απόψεων.

Ο κ. Κωνσταντινίδης με την εμπειρία που διαθέτει αναμένεται να προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στο σύλλογο μας καθώς τα τελευταία 9 χρόνια εργάστηκε στο Αιγάλεω έχοντας σημαντική συμβολή στις σημαντικές επιτυχίες που πανηγύρισε η ιστορική ομάδα.

Ήδη από σήμερα (24/5) ο κ. Κωνσταντινίδης βρέθηκε στο γήπεδο Αλκυών μαζί με τον τεχνικό διευθυντή, Θέμη Τζέμη, όπου είχε μια πρώτη γνωριμία με το.... νέο του περιβάλλον, ενώ λίγη ώρα αργότερα υπέγραψε το νέο του συμφωνητικό.

Πέτρο Κωνσταντινίδη καλώς ήρθες στον Άρη Πετρούπολης».

Ο Πέτρος Κωνσταντινίδης – Λεάο για την παλιά ποδοσφαιρική φουρνιά της πόλης του Αιγάλεω – ήρθε στον “Αιγάλεω AO” το καλοκαίρι του 2015 ως άμεσος συνεργάτης – βοηθός προπονητή του Γιώργου Σουρλή.

Από τότε, ο Κωνσταντινίδης, διετέλεσε, υπηρεσιακός προπονητής, βοηθός προπονητή, όπως και Γενικός Αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος, στις τέσσερις (4) σεζόν, που η ομάδα αγωνίστηκε στα πρωταθλήματα της FOOTBALL LEAGUE και SUPER LEAGUE 2.

Ο Πέτρος Κωνσταντινίδης γεννήθηκε το 1973 και ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στην αγαπημένη του Ιεράπολη.

Στην ίδια ομάδα, αργότερα, ήταν Γενικός Αρχηγός, ενώ στην συνέχεια ήταν βοηθός προπονητή του Γιώργου Στολίγκα στον Ήφαιστο Περιστερίου.

Ακόμη, διετέλεσε, Γενικός Αρχηγός στην Ελλάς Ποντίων επί προπονητή Λουκά Κάλλα - όταν οι Πόντιοι πήραν την άνοδο για την Δ΄ Εθνική - Τεχνικός Διευθυντής και προπονητής του Παννεμεατικού (πανηγυρίζοντας άνοδο) στην ΕΠΣ Κορινθίας, και πριν τον ερχομό του στο Αιγάλεω το 2015, ήταν για δύο (2) σεζόν βοηθός προπονητή του Τάκη Αγγελάκη στην Ελλάς Ποντίων στο πρωτάθλημα της Α΄ Πειραιά.

Ως υπηρεσιακός προπονητής στο Σίτι, ο Πέτρος Κωνσταντινίδης, κάθισε στον πάγκο της ομάδας στις 5 Ιουνίου 2016 - αντικαθιστώντας τον ασθενή Γιώργο Σουρλή - στο μπαράζ του ειδικού πρωταθλήματος της ΕΠΟ, Αιγάλεω – Άγιος Ιερόθεος 1-4, ενώ κλήθηκε να κάνει το ίδιο και την επόμενη σεζόν (2016-2017) στην Α΄ ΕΠΣΑ, όπου πήρε την θέση του Κώστα Αρζένη, στις 7 Φεβρουαρίου 2017, κοουτσάροντας το Αιγάλεω από την 20η έως την 27η αγωνιστική, καταγράφοντας 7 νίκες και μία (1) ισοπαλία.

* Στην αρχική φώτο, ο κ. Πέτρος Κωνσταντινίδης (αριστερά) με τον Τεχνικό Διευθυντή του Άρη Πετρούπολης κ. Θέμη Τζέμη και δεξιά ο Γιάννης Παλτόγλου.