ΝΕΟ “ΑΙΜΑ” ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΣΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΕ

 

 

Τεράστιας σημασίας είδηση για τα εσωτερικά ποδοσφαιρικά δρώμενα του ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΟ και της ΠΑΕ Αιγάλεω, καθώς εδώ και δύο (2) εβδομάδες, στις προπονήσεις του ανδρικού – επαγγελματικού τμήματος της ΠΑΕ, προπονούνται οκτώ (8) νεαροί ποδοσφαιριστές, που προέρχονται από τις ακαδημίες του ερασιτέχνη Αιγάλεω.

Πρόκειται για, τον 19χρονο Αντώνη Δημητρίου, τον 18χρονους Άγγελο Βελτσάνη, Ορέστη Τσανάϊ, Δημήτρη Μανή, τους 17χρονους Φώτη Γιατρά, Νίκο Γιαννίκο, Κώστα Μαχαίρα και τον 16χρονο Γιάννη Κουρουγκιαούρη.

 

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές, κάνουν καθημερινές προπονήσεις, έπειτα από υπόδειξη των αρμοδίων της ΠΑΕ Αιγάλεω, προκειμένου να «τεσταριστούν» και να γίνει η τελική επιλογή, για το ποιοι από αυτούς (ίσως και όλοι) θα συμμετέχουν, αρχικά στην καλοκαιρινή προετοιμασία του ανδρικού τμήματος της ΠΑΕ, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2024-2025, όπου ο σύλλογος θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE 2, ενώ μετά το βασικό στάδιο, είναι πολύ πιθανόν, κάποιοι εξ’ αυτών να κληθούν να υπογράψουν επαγγελματικό συμβόλαιο και να ανήκουν πλέον στο δυναμικό της ΠΑΕ.

Όλο αυτό το εγχείρημα, έχει προγραμματισθεί εδώ και πολύ καιρό, καθώς οι ιθύνοντες της ΠΑΕ Αιγάλεω, με τον καθ’ ύλην αρμόδιο, Τεχνικό Διευθυντή της ΠΑΕ, κ. Θοδωρή Κάντα, να παρακολουθεί την λειτουργία των τμημάτων υποδομών σε προπονήσεις, αλλά και επίσημους αγώνες, και δείχνοντας άκρως ικανοποιημένος και από την δουλειά, αλλά και το ποδοσφαιρικό επίπεδο των νεαρών αθλητών, να δίνει το «πράσινο φως», προκειμένου να υπάρχει πλέον, υπαρκτή συνεργασία, μεταξύ ΠΑΕ και ακαδημιών του ερασιτέχνη, δηλαδή επιτέλους, μετά από πάρα πολλά χρόνια, να προωθούνται παίκτες από τις υποδομές στην ανδρική ομάδα.

Όλη αυτή η προσπάθεια των προηγούμενων τριών (3) - τεσσάρων (4) ετών στις ακαδημίες του συλλόγου, υπό την μέριμνα του Προέδρου κ. Αντώνη Τιρτιράκη και του Γενικού Διευθυντή κ. Σπύρου Κολοκοτρώνη, μαζί με τους στενούς συνεργάτες τους, τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Κώστα Διάλλα και τον προπονητή αγωνιστικών τμημάτων, βετεράνο της ομάδας, κ. Θωμά Μακρή, πλέον αποδίδει καρπούς, και αναμένεται όλη αυτή η… κινητικότητα να ενταθεί, καθώς τα τμήματα υποδομών του Αιγάλεω ΑΟ, αποτελούν σπουδαίο πόλο έλξης για νέους ποδοσφαιριστές.

 

Σε πρώτη φάση, αυτοί οι οκτώ (8) νεαροί αθλητές του Σίτι, αποτελούν την αρχική… μαγιά και αναμένεται να ακολουθήσουν και πάρα πολλοί άλλοι.

Στην άνωθεν φωτογραφία, από αριστερά, ο Πρόεδρος του ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΟ, κ. Αντώνης Τιρτιράκης, ο Γενικός Διευθυντής των ακαδημιών, κ. Σπύρος Κολοκοτρώνης και ο Τεχνικός Διευθυντής της ΠΑΕ, κ. Θοδωρής Κάντας.