ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ – ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ 

ΓΙΑ ΤΟ “ΑΙΓΑΛΕΩ Β” ΣΤΗΝ Γ΄ ΕΠΣΑ

 

Μεγάλη και ιστορική νίκη για το νεανικό ΑΙΓΑΛΕΩ Β, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος του 4ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ, καθώς η ομάδα της πόλης μας, με τον Άκη Μπελεγρίνη στον πάγκο, κέρδισε, εκτός έδρας, με ανατροπή, 1-3 την πολύ αξιόμαχη Δόξα Γκύζη, σε παιχνίδι που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου 28 Σεπτεμβρίου 2024, στο γήπεδο Παπάγου.

Στο 43΄ η Δόξα Γκύζη, μετά από ωραίο συνδυασμό, η μπάλα έφτασε στον Ντερντέ, ο οποίος με σουτ, αφού η μπάλα βρήκε και το δοκάρι, προηγήθηκε με 1-0, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, οι νεαροί παίκτες του Άκη Μπελεγρίνη, σε αυτό το πρώτο τους επίσημο ματς, μπήκαν πιο… υποψιασμένοι, και ξεδίπλωσαν τις αρετές τους, τόσο σε ποιότητα, όσο και σε διάρκεια αντοχής.

Στο 64΄ ο Κολιοκώτσης με πλασέ έφερε στα ίσα το ματς (1-1), ενώ στο 68΄ ο Βασιλόπουλος, έπειτα από απόκρουση του Ματσούκα, πήρε το «ριμπάουντ», και με κοντινό πλασέ, έβαλε μπροστά στο σκορ (1-2) το Σίτι.

Στο 90΄ ο Κολιοκώτσης, με ένα φανταστικό τρόπο, από πλάγια, έκανε σουτ – σέντρα / λόμπα, γράφοντας το τελικό 1-3.

Διαιτητής ο Παπαπαύλου.

ΔΟΞΑ ΓΚΥΖΗ (Βαγγέλης Ραμούνδος): Ματσούκας, Κουτσουδάκης (69΄ Ρουσάκης), Τσάϊμος (65΄ Μαργαρίτης), Μαρκάκης, Συριανός, Μούστα, Μπουρολιάς, Κόκκαλης (λ.τ. 54΄ Τσώνης), Μήτσουλας, Ντερντές, Παγουλάτος

ΑΙΓΑΛΕΩ Β (Άκης Μπελεγρίνης): Λουρίδας, Χρηστάκος, Καραγιάννης, Μπούκης, Μπούτσης, Κονδύλης, Πετρόπουλος (57΄ Παπασωτηρίου), Λαζαρίδης (57΄ Πάντος), Τζάρτζαλος (λ.τ. 27.  Κολιοκώτσης – 90΄ Κολιτσόπουλος), Φλυτζάνης, Βασιλόπουλος

* Αμέσως μετά την λήξη του αγώνα ο Πρόεδρος του ΑΙΓΑΛΕΩ κ. Αντώνης Τιρτιράκης, ο άνθρωπος που ξεκίνησε τα προηγούμενα χρόνια αυτή την προσπάθεια ανάταξης των ακαδημιών του Σίτι, επικοινώνησε με τον Γενικό Διευθυντή των ακαδημιών κ. Σπύρο Κολοκοτρώνη (και δημιουργό του μεγάλου αναπτυξιακού έργου των υποδομών), εκφράζοντας του τα συγχαρητήρια, για αυτή την ιστορική πρώτη νίκη του Αιγάλεω στην Γ΄ ΕΠΣΑ.

* Το ΑΙΓΑΛΕΩ Β την 2η αγωνιστική υποδέχεται το Παγκράτι.