…ΚΑΤΟΙΚΟΣ «ΣΙΤΙ» Ο ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ!

KATSC

 

 



Μπορεί να έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην πόλη μας ο Γιώργος Κατσικογιάννης, αλλά στην μέχρι τώρα αξιόλογη και σπουδαία καριέρα του δεν είχε παίξει σε ομάδα της γενέτειρας του. Από το μεσημέρι της Τρίτης 25 Ιουνίου 2019 ο 31χρονος πολύπειρος μέσος είναι πλέον και… “ποδοσφαιρικός κάτοικος” της πόλης μας, καθώς για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2019-2020 θα αγωνιστεί με τη φανέλα του Αιγάλεω στο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE.
Οι παράγοντες του Σίτι είχαν έρθει εδώ και αρκετές μέρες σε επαφή με το εν λόγω ποδοσφαιριστή, ο οποίος ήταν εκτός Αττικής για τις θερινές διακοπές του. Η τελευταία συνομιλία με τον Κατσικογιάννη, όπου «έδεσε» η συμφωνία ήταν το βράδυ της περασμένης Κυριακής, όπου Κατσικογιάννης και Άρης Παλτόγλου, βρήκαν την «χρυσή τομή». Ο Κατσικογιάννης ήρθε, χθες βράδυ Δευτέρας 24 Ιουνίου 2019 από την Σέριφο, όπου παραθέριζε, σήμερα το μεσημέρι Τρίτης υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και αύριο το πρωί Τετάρτης 26 Ιουνίου, αναχωρεί εκ νέου για το κυκλαδίτικο νησί, προκειμένου να κάνει το τελευταίο στάδιο των διακοπών του και κα επιστρέψει για την έναρξη της προετοιμασίας του Αιγάλεω.
Σε δηλώσεις του ο Γιώργος Κατσικογιάννης επεσήμανε: «Σίγουρα αποτελεί μεγάλη χαρά για μένα να φορέσω την φανέλα του ιστορικού Αιγάλεω. Μια ομάδα είναι στο dna της οικογένειας μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, τους Γιάννη και Άρη Παλτόγλου, τον προπονητή Πέτρο Δημητρίου, τον Τεχνικό Διευθυντή Παναγιώτη Δουφεξή, τους Πέτρο Κωνσταντινίδη, Φώτη Χρυσούλη, τους παράγοντες της ομάδας, και να δεσμευθώ δημοσίως ότι θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να κάνουμε μεγάλο το Αιγάλεω».
Ο 31χρονοςμέσος έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό από το πέρασμα που είχε από τον Ολυμπιακό στον οποίο υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο και αγωνίστηκε για 4 φορές. Τη σεζόν 2008-2009 έπαιξε 19 φορές στη Σούπερ Λιγκ για λογαριασμό του Λεβαδειακού, ενώ την επόμενη σεζόν επέστρεψε στους Πειραιώτες όπου συμμετείχε σε τρία ματς. Ακολούθησε το β’ εξάμηνο στην ομάδα του ΟΦΗ, όπου έπαιξε 16 φορές, ενώ τη σεζόν 2011-2012 είχε 9 συμμετοχές στην Δόξα Δράμας. Συνέχισε για μια πενταετία στην Καλλιθέα με 123 συμμετοχές στην Football League, ενώ πέρυσι (2018-2019) στο β΄ εξάμηνο έπαιξε με τον Ιωνικό στην Γ΄ Εθνική, όπου στα μπαράζ πανηγύρισε την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία.

 

 

RAKOK