ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ Κ17 ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΤΡΑΠΕΖΩΣΕ Ο ΑΡΗΣ ΠΑΛΤΟΓΛΟΥ

ARXPLATC

 

 

Μπορεί ο κορωνοϊός να πήγε πολλά πράγματα πίσω, αλλά στο Αιγάλεω δεν ξεχνούν, και ειδικά μια από τις πιο καλύτερες στιγμές του συλλόγου την σεζόν 2019-2020 που ολοκληρώθηκε, όπως το τμήμα Κ17 της ΠΑΕ που κατέκτησε το πρωτάθλημα στην αντίστοιχη διοργάνωση της FOOTBALL LEAGUE.

Έτσι, το βράδυ της περασμένης Κυριακής 30 Αυγούστου 2020, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Αιγάλεω κ. Άρης Παλτόγλου, ο άνθρωπος που στήριξε αυτό το τμήμα υποδομής του Σίτι (ανήκει στην ΠΑΕ), δεξιώθηκε τους συντελεστές της ομάδας, τιμώντας τους ακόμη μία φορά για το επίτευγμα τους.

Ο κ. Παλτόγλου παρέθεσε δεξίωση πρωταθλητών λοιπόν, στο αγαπημένο στέκι του συλλόγου, το καφέ «ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΕΛΑΣ» - ιδιοκτησίας του Προέδρου του ερασιτέχνη ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΟ κ. Αντώνη Τιρτιράκη – όπου στην γιορτινή αυτή βραδιά, το παρών έδωσαν όλοι οι παίκτες της Κ17 της ΠΑΕ, με επικεφαλείς τον προπονητή τους κ. Σταύρο Μπαϊράμη και τον Γενικό Αρχηγό – Υπεύθυνο, κ. Βασίλη Μονεμβασίτη.

Μια βραδιά με καλό φαγητό, χαμόγελα και χαλάρωμα, λίγο πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, καθώς οι Πρωταθλητές ξεκινούν την προετοιμασία τους σε λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 7 Σεπτεμβρίου 2020.

Αξίζει πάντως να σημειώσουμε ότι ο Πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Άρης Παλτόγλου, για μία ακόμη φορά επεσήμανε, ότι εφόσον γίνει κάποιο… ανέκδοτο και δεν ανακοινωθεί η αναδιάρθρωση για την δημιουργία της Β΄ Εθνικής, τότε το παραπάνω τμήμα θα αποτελέσει την μαγιά… της ομάδας του Αιγάλεω, που θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Ήδη από το τμήμα αυτό, 4 παίκτες προωθήθηκαν στο ανδρική ομάδα της ΠΑΕ, και άρα οι βλέψεις για τους παίκτες του Σταύρου Μπαϊράμη που έχει κάνει πολύ σπουδαία δουλειά, είναι σιγά – σιγά, να προωθούνται προς τα πάνω, και επιτέλους το Σίτι μετά από πολλά χρόνια να βγάλει παίκτες από τα… σπλάχνα του.

PLATMAKETA

 

 

CIT1

 

CIT2

 

CIT24

 

CIT3

 

CIT4

 

CIT5

 

 

NECTΟΚ

 

 

CIT6

 

CIT7

 

CIT8

 

CIT9

 

CIT10

 

CIT11

 

CIT12

 

 

PLATMAKETA

 

CIT13

 

CIT14

 

CIT15

 

CIT16

 

CIT17

 

NECTΟΚ

 

CIT18

 

CIT19

 

CIT20

 

CIT22

 

CIT23

 

PLATMAKETA