…ΦΙΛΙΚΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ!

NEOICITASPR

 

Μετά από πάρα πολλούς μήνες – λόγω των μέτρων του κορωνοϊού είχαμε την διακοπή πρωταθλημάτων πέρυσι τον Μάρτιο – η ομάδα Νέων (κ19) της ΠΑΕ Αιγάλεω, που κατέκτησε το αντίστοιχο πρωτάθλημα στην FOOTBALL LEAGUE, επανήλθε στις αγωνιστικές επάλξεις, και το απόγευμα του Σαββάτου 17 Οκτωβρίου 2020, σε φιλικό αγώνα που έγινε στο γήπεδο Οριζομύλων, επιβλήθηκε με 5-2 επί του αντίστοιχου τμήματος της ΠΑΕ Ασπρόπυργος.

Ήταν ένα φιλικό… ξεμούδιασμα για τους παίκτες του Σταύρου Μπαϊράμη, οι οποίοι μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα προετοιμασίας, έδειξαν σε καλή κατάσταση απέναντι στην ομάδα του Ασπροπύργου, που είχε στον πάγκο της τον Γιάννη Καλιτζάκη (Γυμναστής ο Κώστας Κυριαζόπουλος).

Στο 23΄ ο Σαρρής με κεφαλιά σημείωσε το 1-0 και στο 37΄ ο Πέτσας με πέναλτι ισοφάρισε (1-1).

Στο 52΄ ο Παλτόγλου με πέναλτι έβαλε μπροστά στο σκορ (2-1) το Σίτι, αλλά στο 58΄ ο Πέτσας με απευθείας εκτέλεση φάουλ, έφερε το ματς στα ίσα (2-2).

Στο 69΄ ο Τσακλάνος με σουτ πέτυχε το 3-2, ενώ στο 78΄ ο Πρίφτης με φάουλ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4-2.

Το τελικό 5-2 διαμόρφωσε στο 82΄ ο Δημήτρης Ραυτόπουλος.

 

Στην κεντρική φώτο, από αριστερά, ο Α΄ επόπτης Βαγγέλης Θεολογίτης, ο αρχηγός του Αιγάλεω, Γιάννης Παλτόγλου, ο διαιτητής Ηλίας Χειμαριώτης, ο αρχηγός του Ασπροπύργου, Διονύσης Φαρία και ο Β΄ επόπτης Δημήτρης Λεούσης.

 

ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ / Έπαιξαν οι Χριστοδουλίδης, Λύτρας, Τσουμπακόπουλος, Σελεβέντας, Πιπίκος, Αντωνόπουλος, Παλτόγλου, Μονεμβασίτης, Ζούτας, Βεσέλι, Ανυφαντής, Σαρρής, Αρβανίτης, Καραπατής, Τσακλάνος, Λευθεριώτης, Χλωρός, Ραυτόπουλος Δ., Ραυτόπουλος Β., Κάστορας, Πρίφτης.

 

ΠΑΕ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ / Αγωνίστηκαν οι Πέτσας, Σεγρέδος, Βελκάϊ, Ρετζέπι, Κουσίδης, Σύκα, Χοτζάϊ, Τζούτι Ι., Ντονάλντο Φαρία, Διονύσης Φαρία, Τόσκα, Τζούτι ΙΙ., Κουρουπάκης, Σένος, Τυρλής Χ., Τυρλής Ηλ., Μέμεζας.

 

Τα επόμενα 24ωρα θα αναρτήσουμε και πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ από την φιλική συνάντηση Αιγάλεω – Ασπρόπυργος.

 

 

NECTΟΚ