ΚΑΙ Ο «ΠΡΩΤΑΓΟΡΑΣ» ΜΥΤΙΚΑ ΑΡΤΑΣ

 

ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΥΗΣ ΤΟΥ ΣΥΒΕΠΑΠ

 

arxprotsyv

 

 

Η πολυεπίπεδη κινητοποίηση του ΣΥΒΕΠΑΠ (Σύνδεσμος Βετεράνων Αιγάλεω), ειδικά σε φιλανθρωπικές ενέργειες, φαίνεται ότι έχει ξεπεράσει τα όρια της πόλης μας, δημιουργώντας ένα δίκτυο αλληλεγγύης σε όλη την Ελλάδα.

Μια ευχάριστη λοιπόν έκπληξη, περίμενε πριν λίγες μέρες, τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων του συνδέσμου κ. Γιάννη Σάμιο (κεντρική φώτο), καθώς επικοινώνησε μαζί του ο Πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Μύτικα Άρτας «ΠΡΩΤΑΓΟΡΑΣ», κ. Χαρίλαος Κοτσαρίνης, ο οποίος του ανακοίνωσε ότι ο σύλλογος που εκπροσωπεί, θα έστελνε στον ΣΥΒΕΠΑΠ ένα μεγάλο αριθμό από πλαστικά καπάκια, προκειμένου να στηριχθεί το έργο του Πανελλήνιου Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων και Στήριξης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «ΑΓΑΠΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΖΩΗΣ» στην προσπάθεια που γίνεται για την απόκτηση αναπηρικών αμαξιδίων.

Ο κ. Σάμιος χαρούμενος και συγκινημένος, εκ μέρους όλων των μελών του ΣΥΒΕΠΑΠ, ευχαρίστησε τον κ. Κοτσαρίνη για αυτή την σπουδαία πρωτοβουλία, καθώς όπως του ανέφερε στην επικοινωνία τους, «η αλληλεγγύη βρίσκει πάρα πολλούς συμμάχους και ο Μορφωτικός Σύλλογος Μύτικα Άρτας ΠΡΩΤΑΓΟΡΑΣ, δείχνει να είναι πρωτοπόρος και ενεργός».

«Νομίζω ότι η προσπάθεια που κάνει ο ΣΥΒΕΠΑΠ Αιγάλεω αναγνωρίζεται. Ένας ακόμη σύμμαχος σε αυτή την προσπάθεια είναι ο Μορφωτικός Σύλλογος Μύτικα Άρτας ΠΡΩΤΑΓΟΡΑΣ. Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας τον Πρόεδρο κ. Χαρίλαο Κοτσαρίνη και τα μέλη του συλλόγου, οι οποίοι σηματοδοτούν το γεγονός ότι η αλληλεγγύη και η προσφορά στον συνάνθρωπο είναι ο πρωταρχικός σκοπός της εν ζωή παρουσίας μας. Έχει ιδιαίτερη σημασία η έμπρακτη υποστήριξη του έργου μας από τους φίλους μας στον Μύτικα Άρτας, οι οποίοι δείχνουν ότι η αλληλεγγύη δεν έχει όρια», μας είπε ο κ. Σάμιος.

Έτσι, πριν λίγες μέρες, στα γραφεία του ΣΥΒΕΠΑΠ Αιγάλεω, ήρθαν από τον Μύτικα της Άρτας, μεγάλος αριθμός από κουτιά με την τεράστια ποσότητα από πλαστικά καπάκια, τα οποία θα παραδοθούν στον Πανελλήνιο Σύλλογο Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων και Στήριξης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «ΑΓΑΠΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΖΩΗΣ».

 

NEWMAKGNV

 

 

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΠΡΩΤΑΓΟΡΑΣ»

 

 

Σε ανακοίνωση του ο σύλλογος «ΠΡΩΤΑΓΟΡΑΣ» αναφέρει:

«Αποστάλθηκαν τα συλλεγμένα πλαστικά καπάκια του συλλόγου μας στον Σύνδεσμο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Αιγάλεω, συνδράμοντας στην προσπάθειά τους για στήριξη των ατόμων που χρειάζονται αναπηρικά καρότσια.

Η αποστολή πραγματοποιήθηκε με την μεταφορική εταιρεία του κ. Σιαπλαούρα και τα παρέλαβε ο εκπρόσωπος του Συνδέσμου κ. Σάμιος Ιωάννης.

Ο σύλλογός μας συνεχίζει να συλλέγει πλαστικά καπάκια κάθε είδους, τα οποία διαθέτει σε κάθε οργανωμένη και διαφανή προσπάθεια στήριξης συμπολιτών μας, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στο γενικότερο κλίμα αλληλοϋποστήριξης και αλληλοσυμπαράστασης που διακατέχει τον λαό μας ανά τους αιώνες.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν μαζί μας μπορούν να αποθηκεύουν τα καπάκια τους στα γραφεία του συλλόγου μας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 26810-42192, 6983515241.

Θέλουμε να συγχαρούμε δημοσίως τον Σύνδεσμο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Αιγάλεω (ΣΥΒΕΠΑΠ) και κάθε άλλο δημόσιο ή, ιδιωτικό φορέα που προσπαθεί και συμβάλει με οποιονδήποτε τρόπο στην υποστήριξη οποιουδήποτε συμπολίτη μας.

 

PROT1

 

 

Ο ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΥΤΙΚΑ «ΠΡΩΤΑΓΟΡΑΣ»

 

 

mytikkD

 

Πολιτιστικά ο Μύτικας είναι από τα πιο ενεργά χωριά του Δήμου Αρταίων. Ο ΠΡΩΤΑΓΟΡΑΣ αποτελεί μορφωτικό και εκπολιτιστικό σύλλογο του χωριού μας με ημερομηνία ίδρυσης την 18η Φεβρουαρίου 1983. Τα ιδρυτικά μέλη ήταν 33 ενώ σήμερα τα τακτικά μέλη του συλλόγου αριθμούνται στους 140 χωριανούς, οι οποίοι είναι κάτοικοι ή, κατάγονται από τον Μύτικα Άρτας.

Έδρα του συλλόγου είναι το χωριό Μύτικας.

Οι σκοποί του συλλόγου είναι οι παρακάτω:

- Επιμορφωτικός και εκπολιτιστικός

- Η ελεύθερη διακίνηση και διαμόρφωση κοινωνικών και πολιτιστικών ιδεών στον κοινωνικό χώρο

- Η λήψη αποφάσεων από τα μέλη στα γενικά προβλήματα του χωριού μας και η διεκδίκηση και δικαίωση αυτών των προβλημάτων.

 

- Το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο και η εξελεγκτική επιτροπή, όπως εκλέχτηκαν στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την 18η Αυγούστου 2019, αποτελείται από τους παρακάτω:

 

ΚΟΤΣΑΡΙΝΗΣ Χαρίλαος (ΠΡΟΕΔΡΟΣ), ΧΡΗΣΤΟΥ Ηλίας (ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ), ΠΑΠΠΑΣ Ανδρέας (ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ), ΚΑΤΣΙΜΠΡΑΣ Θεόδωρος (ΤΑΜΙΑΣ), ΚΑΛΑΜΠΟΚΗΣ Θεοχάρης (ΜΕΛΟΣ), ΠΑΠΠΑΣ Νικόλαος (ΜΕΛΟΣ), ΠΡΟΥΒΑΣ Νικόλαος (ΜΕΛΟΣ) / Εξελεγκτική Επιτροπή: ΚΑΤΣΙΜΠΡΑΣ Αλέξανδρος, ΠΑΠΠΑ Παρασκευή.

 

 

NEWMAKGNV