ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ

ΔΙΑΜΑΝΤΗ – ΜΠΑΪΡΑΜΗ ΤΟ ΣΙΤΙ

ARXBD

 

 

Σε αναζήτηση προπονητή είναι η ΠΑΕ Αιγάλεω για το υπόλοιπο της περιόδου στο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE, καθώς υπήρξε η παραίτηση του προπονητή της ομάδας κ. Θωμά Γράφα, χθες Παρασκευή 2 Απριλίου 2021.

Υπάρχει, όμως, ο αυριανός (Κυριακή 4 Απριλίου 2021) εκτός έδρας αγώνας με την Σαντορίνη στη Νάξο για την 3η αγωνιστική της διοργάνωσης, όπου η ομάδα της πόλης μας, θα έχει στον πάγκο της, ως υπηρεσιακό τεχνικό δίδυμο, τον προπονητή τερματοφυλάκων Δημήτρη Διαμάντη (αριστερά στην κεντρική φώτο) και τον προπονητή της ομάδας Νέων της ΠΑΕ, Σταύρο Μπαϊράμη (δεξιά κεντρική φώτο), έπειτα από απόφαση του Προέδρου κ. Άρη Παλτόγλου.

Ο Δημήτρης Διαμάντης, είναι ήδη με την αποστολή της ομάδας στη Νάξο, ενώ ο Σταύρος Μπαϊράμης, θα είναι στο κυκλαδίτικο νησί, αύριο νωρίς το πρωί Κυριακής.

Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, πολλά μπορούν να συμβούν, και τα δεδομένα να αλλάζουν εκεί που δεν το περιμένεις…

Τα τηλέφωνα ήδη χτυπούν και την Δευτέρα ή, το αργότερο Τρίτη θα υπάρχει ο νέος τεχνικός του Αιγάλεω.

Όσο αφορά το αυριανό ματς του Αιγάλεω με την επικίνδυνη Σαντορίνη, όπου το Σίτι, προέρχεται από την εντός έδρας ήττα, της Τετάρτης που πέρασε από τον Ιάλυσο, εννοείται ότι η ομάδα θέλει θετικό αποτέλεσμα, για να… ξεπεραστεί το… καμπανάκι που χτύπησε πριν τέσσερις μέρες!

Παιχνίδι ειδικών συνθηκών λοιπόν για το Αιγάλεω, αυτό εναντίον της Σαντορίνης, όπου, εντάξει, η αποχώρηση προπονητή είναι η μία όψη, αλλά επειδή έχουν δει πολλά τα μάτια μας, οι… μπαρουτοκαπνισμένοι και έμπειροι παίκτες της ομάδας, καλούνται να βγάλουν ποδοσφαιρικό… εγωϊσμό και να πράξουν το καλύτερο. Κυριακή… κοντή γιορτή που λεν και στα χωριά μας!

Όσο αφορά την αποστολή, που είναι στην Σαντορίνη, αποτελείται από τους εξής παίκτες:

Σικαλιάς, Φυλακτός, Γουερέ, Χαντί, Αναστασίου, Τασιουλής, Σπ. Βλάχος, Κασνέτσι, Λάσκαρης, Μαχαίρας, Μπαρμπαρούσης, Μπουρλάκης, Οικονομόπουλος, Παπανικόλας, Σουλεϊμάν, Σταματάκης, Τσιλιγκίρης, Τσίτσαρης, Μαγκάκης, Πινιώτης.

Εκτός έμειναν οι Σφυρίδης, Βαλμάς, Παπουτσογιαννόπουλος, Tσούπανος, Σκαφίδας, Κατσέρης, Π. Βλάχος, Σελεβεντάς, Παλτόγλου, Κουλούρης, Τσικρίκας.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Ματσούκας από την Αιτωλοακαρνανία, με βοηθούς, τον Τσιλίκα από την ίδια Ένωση, τον Παγουρτζή από τον Πειραιά και 4ο τον Πουλόπουλο, από την ίδια Ένωση.

 

NECTΟΚ