ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΣΥΒΕΠΑΠ

ΣΤΗΝ «ΑΓΑΠΗ – ΦΡΟΝΤΙΔΑ – ΖΩΗΣ»

arxfrsyv

 

 

Συνεχής είναι η αλληλέγγυα δράση του ΣΥΒΕΠΑΠ (Σύνδεσμος Βετεράνων ΑΟ Αιγάλεω), ο οποίος παρά την πανδημία, δεν σταματά να ενισχύει και να συνεισφέρει στην τοπική κοινωνία, μέσω συνεργασιών με θεσμούς και δομές.

Ο ΣΥΒΕΠΑΠ Αιγάλεω στηρίζει εδώ και αρκετούς μήνες την προσπάθεια που καταβάλλει ο πολύ ενεργός σύλλογος «ΑΓΑΠΗ – ΦΡΟΝΤΙΔΑ – ΖΩΗΣ» (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΡΟΧΑΙΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ), μια συνεργασία, που πλέον δεν έχει σταματημό.

Πριν από λίγες μέρες στα γραφεία του ΣΥΒΕΠΑΠ στο γήπεδο του Αιγάλεω, ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Συνδέσμου (και Δημοτικός Σύμβουλος της πόλης μας) κ. Γιάννης Σάμιος, υποδέχθηκε μέλη του εν λόγω σωματείου, όπου τους παρέδωσε πλαστικά καπάκια, αλλά και τρόφιμα, τα οποία διαθέτει πάντοτε με σεβασμό προς τον ΣΥΒΕΠΑΠ (για τέτοιου είδους κοινωνικές δράσεις ο επιχειρηματίας κ. Νίκος Γιοχάλας και η εταιρεία του GNV).

Τα πλαστικά καπάκια τα συγκεντρώνει η «ΑΓΑΠΗ – ΦΡΟΝΤΙΔΑ – ΖΩΗΣ», προκειμένου να αγοραστούν ειδικά αμαξίδια για άτομα που τα έχουν ανάγκη, ενώ τα τρόφιμα για να διατεθούν σε οικογένειες και άτομα, που χρειάζονται στήριξη.

Στην κεντρική φώτο, από αριστερά, η Γεν. Γραμματέας του συλλόγου κ. Σπυριδούλα Καραγεώργου, ο Υπεύθυνος Δημ. Σχέσεων του ΣΥΒΕΠΑΠ κ. Γιάννης Σάμιος, η Πρόεδρος της «ΑΓΑΠΗ – ΦΡΟΝΤΙΔΑ – ΖΩΗΣ» κ. Ουρανία Αθανασοπούλου και η Υπεύθυνη Δημ. Σχέσεων του εν λόγω φιλανθρωπικού οργανισμού κ. Ουρανία Στασινού.

 

 

NEWMAKGNV