…«ΑΛΥΣΙΔΑ» ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ

ΑΠΟ ΣΥΒΕΠΑΠ ΑΙΓΑΛΕΩ

syvarx

 

 

Συνεχής είναι η αλληλέγγυα δράση του ΣΥΒΕΠΑΠ (Σύνδεσμος Βετεράνων ΑΟ Αιγάλεω), ο οποίος παρά την πανδημία, δεν σταματά να ενισχύει και να συνεισφέρει στην ευρύτερη τοπική κοινωνία, μέσω συνεργασιών με θεσμούς και δομές.

Ο ΣΥΒΕΠΑΠ Αιγάλεω στηρίζει εδώ και αρκετούς μήνες την προσπάθεια που καταβάλλει ο πολύ ενεργός σύλλογος «ΑΓΑΠΗ – ΦΡΟΝΤΙΔΑ – ΖΩΗΣ» (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΡΟΧΑΙΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ), μια συνεργασία, που πλέον δεν έχει σταματημό.

Πριν από λίγες μέρες στα γραφεία του ΣΥΒΕΠΑΠ στο γήπεδο του Αιγάλεω, ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Συνδέσμου κ. Γιάννης Σάμιος, υποδέχθηκε, την Πρόεδρο του συλλόγου «ΑΓΑΠΗ – ΦΡΟΝΤΙΔΑ – ΖΩΗΣ» κ. Ουρανία Αθανασοπούλου, στην οποία παρέδωσε πλαστικά καπάκια - ποσότητα ενός (1) τόνου - προκειμένου να αγοραστούν ειδικά αμαξίδια για άτομα, που τα έχουν ανάγκη και χρειάζονται στήριξη.

Τεράστια η ποσότητα που παρέδωσε ο ΣΥΒΕΠΑΠ, και σε αυτή την διαδικασία για να ολοκληρωθεί αυτό το έργο, χρειάστηκε η εθελοντική συμβολή του κ. Σάββα Αγιάνογλου, ιδιοκτήτη της εταιρείας μεταφορών MED TRANSPORT, ο οποίος με όχημα της εταιρείας του παρέλαβε τον ένα (1) τόνο πλαστικών.

 

 

RAKOK

 

 

 

Η… «ΑΛΥΣΙΔΑ» ΑΓΑΠΗΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΦΕΑ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

TIT2

 

Αξίζει να σημειωθεί, ότι όλη αυτή η… αλυσίδα αλληλεγγύης και προσφοράς, είχε ξεκινήσει από την ομάδα του Ορφέα Αιγάλεω, σύλλογος ο οποίος προσέφερε στον ΣΥΒΕΠΑΠ αυτή την ποσότητα με τα πλαστικά καπάκια. Για το θέμα, είχαμε αναφέρει στην έντυπη έκδοση μας στο φύλλο της εβδομαδιαίας εφημερίδας «ΑΙΓΑΛΕΩ Η Πόλη μας» στις 5 Μαίου 2021, όπου οι εκπρόσωποι του σωματείου, ο νεαρός δραστήριος συμπολίτης μας και ποδοσφαιριστής του Ορφέα, Χρήστος Τιτόνης, μαζί με την παράγοντα κ. Αγγελική Γκαβέλλα, είχαν συναντηθεί με τον κ. Γιάννη Σάμιο, πριν 10 μέρες, στην διαδικασία παράδοσης του υλικού.

Έχει επιδείξει ιδιαίτερο κοινωνικό ενδιαφέρον ο Ορφέας Αιγάλεω, εδώ και δύο χρόνια με τέτοιου είδους δράσεις, και στην προκειμένη περίπτωση, συνέπλευσε με τον ΣΥΒΕΠΑΠ για να στηρίξουν μαζί την προσπάθεια του συλλόγου «ΑΓΑΠΗ – ΦΡΟΝΤΙΔΑ – ΖΩΗΣ».

 

 

KAP1

 

 

KAP3

 

 

KAP4

 

 

KAP5

 

 

KAP6

 

 

KAP8a

 

 

KAP9

 

 

TIIT1

 

 

TIT3

 

 

RAKOK