ΟΙ ΑΙΓΑΛΙΩΤΕΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ

ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΠΣΑ

 

eklarx

 

 

Μέρα ποδοσφαιρικής Δημοκρατίας, χαράς και γιορτής η Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021 για το αθηναϊκό ποδόσφαιρο, καθώς σε ανοιχτό χώρο στο Περιστέρι (ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο στις 7 το απόγευμα – έκλεισαν οι κάλπες), διεξήχθησαν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ στην ΕΠΣΑ (Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθήνας).

Ο κ. Παναγιώτης Δημητρίου, Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΠΟ και ένας παράγοντας που ηγείται του αθηναϊκού ποδοσφαίρου εδώ και πολλά χρόνια, ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος για τον Προεδρικό θώκο, οπότε συνεχίζει (όπως γράφουμε είμαστε εν αναμονή των τελικών αποτελεσμάτων) το επιτυχημένο έργο του, κρατώντας τα αθηναϊκά πρωταθλήματα στο υψηλότερα ποιοτικό επίπεδο της επικράτειας.

Στις εκλογές συμμετείχαν και οι εκπρόσωποι από τα ποδοσφαιρικά σωματεία του Αιγάλεω, λιγότεροι σε σχέση με περασμένες φορές.

Στην εκλογική αυτή διαδικασία τον Αιγάλεω ΑΟ εκπροσώπησε ο Γεν. Γραμματέας κ. Βασίλης Μέρτογλου, τον Θεμιστοκλή Αιγάλεω το μέλος κ. Κώστας Κωνσταντόπουλος, την Ιεράπολη Αιγάλεω ο Πρόεδρος κ. Ευθύμης (Μάκης) Ζάχαρης, και τον Ορφέα Αιγάλεω κ. Θανάσης Τιτόνης, ο οποίος συνοδευόταν από τον Αντιπρόεδρο κ. Νίκο Καραγιάννη.

Δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής ο Ζέφυρος Αιγάλεω και ο Διαγόρας Αιγάλεω, που ακολουθούν διαδικασίες ένταξης στο Αθλητικό Μητρώο της ΓΓΑ.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από στιγμές των συμπολιτών μας, εκπροσώπων των αιγαλιώτικων σωματείων, στις εκλογές της ΕΠΣΑ.

 

 

AKMNEW21

 

 

cekl2

 

 

ekl1

 

 

cekl3

 

 

ERGONMAKET

 

 

ekl2

 

 

cekl1

 

 

ekl3

 

 

MOUSKX

 

 

cekl5

 

 

ekl4

 

 

cekl6

 

 

NECTΟΚ

 

 

ekl5

 

 

cekl7

 

 

ekl6

 

 

DOMOKYR

 

 

 

cekl8

 

 

ekl7

 

 

cekl9

 

 

VOSSMAKET

 

 

ekl8

 

 

cekl10

 

 

cekl11

 

ekl9

 

 

YESSNEW

 

 

apekl13

 

 

ekl10

 

 

eklarxD

 

 

AKMNEW21