ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

ΤΟΥ “ΔΙΑΓΟΡΑ”

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ

 

Είναι τα μαντάτα που δεν τα χωράει ο ανθρώπινος νους!

Ένα από τα αγαπημένα παιδιά της πόλης μας, που τα τελευταία χρόνια, ζούσε στην Ζάκυνθο, ο 25χρονος, γέννημα – θρέμμα Αιγαλιώτης, Στέλιος Αρβανιτάκης, σκοτώθηκε σε τροχαίο τα ξημερώματα του Σαββάτου 6 Ιουλίου 2024 στο νησί του Ιονίου, βυθίζοντας στην θλίψη, τόσο την τοπική κοινωνία του νησιού, όσο και της πόλης μας, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Ένα τραγικό μαντάτο, που μας σόκαρε όλους. Από αυτά που δεν τα πιστεύεις.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από επίσημες διαδικτυακές σελίδες της Ζακύνθου, το δίκυκλο του βρέθηκε σε χαντάκι, ένα (1) χιλιόμετρο μετά την διασταύρωση Αγγερικού - Λαγκαδακίων στο ύψος “Στρούζα” (περιοχή Βουγιάτου), σε μια δεξιά στροφή, έχοντας πιθανότατα εκτραπεί της πορείας του. Σύμφωνα με πληροφορίες, πέρασαν αρκετές ώρες και το πρωί, περίοικοι που πήγαιναν για εργασία στην περιοχή, εντόπισαν τον άτυχο νέο. Για το συμβάν η Αστυνομική Δ/νση Ζακύνθου διενεργεί προανάκριση.

Ο 25χρονος Αιγαλιώτης (γεννήθηκε το 1999), ήταν ζακυνθινής καταγωγής από τα Λαγκαδάκια. Πριν λίγα χρόνια είχε εισαχθεί ως φοιτητής σε δημόσια ανώτερη σχολή του τόπου καταγωγής του, ενώ τα καλοκαίρια εργαζόταν σε επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος της Ζακύνθου.

Παιδί των ακαδημιών του Διαγόρα Αιγάλεω από πολύ μικρή ηλικία, προωθήθηκε στο ανδρικό τμήμα και έπαιξε στην Γ΄ ΕΠΣΑ από την σεζόν 2013-2014 έως την αγωνιστική χρονιά 2018-2019.

Τότε πέρασε σε σχολή στην Ζάκυνθο και πήγε για σχεδόν μόνιμη εγκατάσταση στο νησί.

Παράλληλα, έπαιξε και εκεί μπάλα ως τερματοφύλακας, φορώντας την φανέλα του Αίολου Σαρακηνάδου και του ΑΟ Λεβάντε.

 

Ο Στέλιος Αρβανιτάκης σε προετοιμασία του Διαγόρα Αιγάλεω τον Αύγουστο του 2018

 

Ο Στέλιος Αρβανιτάκης (στην κάτω σειρά 3ος από δεξιά) με τις ακαδημίες του Διαγόρα Αιγάλεω


Τερματοφύλακας με την ανδρική ομάδα του Διαγόρα Αιγάλεω στην Γ΄ ΕΠΣΑ

 


Με τον ΑΟ Λεβάντε στην Ζάκυνθο

 


Με τον Αίολο Σαρακηνάδου

 

 

 

 

ΜΗΝΥΜΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΡΑΦΑ

Συμμαθητής του και στενός φίλος του, υπήρξε ο Αντιδήμαρχος Αιγάλεω, Αλέξανδρος Γράφας (δεξιά στην φώτο, με τον αδικοχαμένο φίλο του) ο οποίος, έγραψε για τον Στέλιο Αρβανιτάκη:

«Με αυτήν την φωτογραφία από τις διακοπές μας πριν 2 χρόνια θα αποχαιρετήσω σήμερα το παιδικό μου φίλο Στέλιο. Για χρόνια δίπλα δίπλα στο ίδιο θρανίο να μοιραζόμαστε αξέχαστες αναμνήσεις και να κάνουμε όνειρα. Πάντα χαμογελαστός, πάντα χαρούμενος, πάντα αληθινός, όπως και θα τον θυμάμαι, γιατί ακόμα δεν πιστεύω ότι έφυγε από κοντά μας. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του…

Καλό παράδεισο αδερφέ μου Στέλιο θα σε θυμάμαι πάντα!».