…ΠΑΛΕΨΕ Ο ΝΕΑΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

 

 

Αποχαιρετισμός στο κύπελλο ΕΠΣΑ νωρίς – νωρίς για τον Διαγόρα Αιγάλεω, ο οποίος στο πλαίσιο της α΄ φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣΑ έχασε με 1-0 εκτός έδρας από τα Ιλίσσια 2004 και αποκλείστηκε από την συνέχεια του θεσμού. Ο αγώνας για το αιγαλιώτικο σωματείο είχε περισσότερο την μορφή ενός πολύ δυνατού φιλικού παιχνιδιού ενόψει των επισήμων υποχρεώσεων της Γ΄ ΕΠΣΑ, καθώς ο Διαγόρας έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του μόλις πριν 15 μέρες. Μάλιστα ο προπονητής της ομάδας κ. Τάσος Χατζής, όπως στους περισσότερους αγώνες της περασμένης περιόδου, έτσι και σε αυτόν τον αγώνα κυπέλλου χρησιμοποίησε αρκετούς νεαρούς παίκτες, που προέρχονται από το εφηβικό τμήμα του συλλόγου.
Το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημειώθηκε στο 15΄ και η απόδοση των παικτών του Διαγόρα Αιγάλεω κυμάνθηκε σε καλά επίπεδα τηρουμένων των αναλογιών και των δεδομένων σε αυτό το ξεκίνημα της νέας σεζόν.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ: Στρουμπούλης, Μιχάλης, Μαρινάκης, Μαρτίνος Αλ. (Κατέρης), Αρβανιτάκης, Σταυράτης, Καραγεώργος, Λαμπιτσάκης (82΄ Καρυοφύλλης), Βαβίλης (64΄ Μαρτίνος Μ.), Παπαγεωργίου Κυρ. (70΄ Παπαγεωργίου Κων.), Καραλάκος.