ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ

 

 

 

Έξι στα έξι για τον Διαγόρα Αιγάλεω, ο οποίος πριν από λίγο νίκησε εντός έδρας το Κουκάκι με 69-56 και οδηγεί την κούρσα στην βαθμολογία του πρωταθλήματος της Α΄ ΕΣΚΑ, έπειτα από έξι αγωνιστικές. …Καλπάζει η ομάδα της πόλης μας προς την Γ΄ Εθνική, καθώς έχει έξι σερί νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές της διοργάνωσης και δείχνει ασταμάτητη. Οι αθλητές του Γιάννη Καράμπελα από αγώνα σε αγώνα βελτιώνουν συνεχώς την απόδοση τους και πολύ δύσκολα θα σταματήσει αυτή η επέλαση προς την άνοδο!
Το σημερινό παιχνίδι ήταν σκληρό και κλειστό κατά την μπασκετική ορολογία, αλλά και πάλι ο Διαγόρας Αιγάλεω είχε τις απαντήσεις και τις λύσεις, φτάνοντας έτσι σε μία ξεκάθαρη νίκη όπου γενικά δεν αντιμετώπισε πρόβλημα. Πρώτος σκόρερ της ομάδας ήταν ο Σκαλωμένος (φώτο) με 12 πόντους (2 τρίποντα), ενώ έκανε την επανεμφάνιση του και ο Ντιφαντής που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Να σημειώσουμε ότι ο Κεσκινίδης, αμέσως μετά τον αγώνα, αποχαιρέτησε τεχνική ηγεσία και έμψυχο δυναμικό, καθώς θα λείψει για εύλογο χρονικό διάστημα, καθώς κλήθηκε να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία. Δεκάλεπτα: 14-15, 39-30, 53-43, 69-56.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Ζενέλι, Μονέος 2, Κουμπούρας 4, Σκαλωμένος 12 (2), Τρικαλιώτης 11, Παπαδολιάς 9, Καράμπαμπας 6, Ντιφαντής, Μαυροειδάκος 8, Κεσκινίδης 4, Παπαϊωάννου 4, Καρασταμάτης 9 (2).