SUPER ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

 

 

 

Τεράστιας σημασίας νίκη πέτυχε πριν από λίγη ώρα η ομάδα μπάσκετ του Διαγόρα Αιγάλεω για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος στον 2ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Το φιλόδοξο σωματείο της πόλης μας στο αθηναϊκό μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, έπειτα από μεγάλη εμφάνιση νίκησε εκτός έδρας την ισχυρή ΑΕ Πεντέλης με 91-80, ένα αποτέλεσμα που δίνει σπουδαία ώθηση τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά. Ο Διαγόρας Αιγάλεω, που έχει βλέψεις στην φετινή αγωνιστική περίοδο και κοιτάει το γκρουπ ανόδου, ήθελε τη νίκη και για λόγους γοήτρου, αλλά και να δείξει ότι η ομάδα έχει κάνει βήματα προόδου και μπορεί να «χτυπάει» όλα τα παιχνίδια ανεξαρτήτως αντιπάλου και έδρας.
Πολύ διαβασμένος και προετοιμασμένος ο Διαγόρας πήρε αμέσως κεφάλι στο σκορ, επέβαλλε τον τρόπο παιχνιδιού του απέναντι σε ένα πολύ έμπειρο και δυνατό σύνολο, δημιούργησε διαφορά ασφαλείας και ακόμα όταν δέχθηκε την πίεση της Πεντέλης είχε τις απαντήσεις και τις λύσεις! Εξαιρετική η εικόνα της ομάδας του κόουτς Σπύρου Σαμόλη, που έφτασε δίκαια στο νικηφόρο αποτέλεσμα.
Πρώτοι σκόρερ για τον Διαγόρα ο Γιάννης Ζακυνθινός (φώτο) και ο Γιώργος Γαλιώτος με 18 πόντους.
Δεκάλεπτα: 22-29, 43-52, 66-71, 80-91.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ (Σαμόλης): Παπαποστόλου 2, Εμίρης 3 (1), Ζακυνθινός 18, Καραλής 13 (2), Διαμαντόπουλος 5 (1), Μαυροειδάκος 4, Καρασταμάτης 8 (2), Παπαδολιάς 16, Σαμαράς, Γαλιώτος 18, Ντιφαντής.