ΡΙΧΝΕΙ ΒΑΡΟΣ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

 

Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ!

 

DAKARX

 

 

Σίγουρα για όλη την μεγάλη αθλητική οικογένεια του Διαγόρα Δρυοπιδέων Αιγάλεω, το καμάρι του συλλόγου αποτελεί η ανδρική ομάδα μπάσκετ, που κατέκτησε το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και φέτος την σεζόν 2017-2018 θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, στην μεγαλύτερη επιτυχία του σωματείου στην 50ετή ιστορία του!
Αυτό το γεγονός, όμως, από μόνο του, γεννά νέες ανάγκες, ενώ ανοίγει και… δρόμους για τον Διαγόρα Αιγάλεω, δρόμους από τους οποίους φιλοδοξεί να φέρει τα νεαρά παιδιά της πόλης μας στα παρκέ, λειτουργώντας τμήματα υποδομών και ακαδημιών, από τα οποία θα επέλθουν νέες γενιές αθλητών του μπάσκετ, καθώς εκεί βρίσκεται και το μυστικό του αθλητισμού.
Οι ιθύνοντες του σωματείου με την αρωγή και την συμπαράσταση του Προέδρου κ. Γιαννούλη Καλλίλα, ήδη για τη νέα αγωνιστική περίοδο έχουν ρίξει πολύ μεγάλο βάρος στην καλύτερη οργάνωση και λειτουργία ακαδημιών μπάσκετ της ομάδας, όπου ήδη έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές και τα τμήματα αρχίζουν και στελεχώνονται.
Στον Διαγόρα Δρυοπιδέων Αιγάλεω λοιπόν για τη νέα μπασκετική σεζόν 2017-2018 μπορούν όλα τα νέα παιδιά της πόλης μας να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ… από τους καλύτερους!
Οι προπονήσεις γίνονται στο γήπεδο «ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΕΝΕΤΗΣ», στο γήπεδο του 6ου Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου, στο γήπεδο Παλαιού Πολυκλαδικού και στο ανοιχτό γήπεδο του ΔΑΚ «ΕΥΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ».
Οι εγγραφές αφορούν αγόρια ηλικίας από 6 έως 18 ετών και προπονητές των τμημάτων είναι οι κ.κ. Νίκος Μαριάτος, Αλέξης Λαμπρόπουλος, Χρήστος Χεργκελετζής, Μανώλης Στεφανουδάκης.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εγγραφές μπορείτε να επικοινωνείτε με τους κ.κ. Ζώη Σαρμπάνη (6986 265476), Αντώνη Γονιδάκη (6977 313043).

 

DIAKB1